Carmen Negoita te invata cum sa adopti stilul anilor '40

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Carmen Negoita te invata cum sa adopti stilul anilor '405su 51 utenti.


Liniile stilistice ale anilor ‘40 se regăsesc din plin în noile colecții ale marilor designeri prezentate recent la festivalurile de modă internaționale. Cunoscuta fashionistă Carmen Negoiță a adoptat acest look pentru cel mai recent post publicat pe blogul ei, www.carmennegoita.com, și mărturisește că, deși nu poate fi utilizat pentru orice tip de eveniment, acest stil este extrem de feminin și de elegant.

 

Carmen Negoita te invata cum sa adopti stilul anilor '40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Marc Jacobs, Gucci, Bottega Veneta, Rochas, Lanvin și Anna Magnani au impresionat la festivalurile de modă cu jachete, fuste, pantaloni sau paltoane inspirate din moda anilor ‘40. ‘Noul look’, așa cum a fost denumit în urmă cu 70 de ani, a fost lansat de Christian Dior in 1947 când s-a renunțat la stilul monoton și sobru al anilor de război anunțând emanciparea ulterioară a femeii.

Asistăm la finisaje moi ale umerilor, decoltee reduse, talii accentuate și șolduri rotunjite. Dacă doriți să îl adoptați, alegeți fusta cu talie înaltă, jachete cu umeri falși, talia mereu bine accentuată, fie din croi, fie prin curea sau centură, totul accesorizat cu mănuși lungi, uneori chiar cu aplicații de pene.

Puteți opta și pentru taioare și costume din două piese. De asemenea, fiindcă tot ne aflăm în sezonul rece, paltoul este un must-have, la care sa purtați neapărat cordon sau centură în talie.

Vă puteți inspira din filmele epocii și din creațiile designerilor Edith Head, Oleg Cassini, Christian Dior, Cristóbal Balenciaga, Madelaine Vionnet sau Coco Chanel”
, spune Carmen Negoiță.

Carmen Negoita te invata cum sa adopti stilul anilor '40

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUNTI

Dezvoltare personala

Feng Shui

CONCURSURI

Publicitate

PUBLICITATE

Aboneaza-te la Newsletter-ul MuJeR!


Intra in cont

Noutati in Shopping MuJeR

Prev Next
Prev Next
MuJeR | Contact | Magazine Partenere | Confidentialitate

Copyright © 2009 - 2015 MuJeR.ro - YMedia