Cum iti dai seama ca cineva te minte

Evaluare utilizator: / 1
Cel mai slabCel mai bun 
Cum iti dai seama ca cineva te minte5su 51 utenti.

 

 

Exista destul de multe indicii cu ajutorul carora iti dai seama cand cineva te minte. Inainte de a lua o decizie in legatura cu acea persoana mincinoasa, nu uita ca exista motive pentru care ar trebui sa intelegi situatia in care esti mintita.
Cum iti dai seama ca cineva te minte
Urmareste-i limbajul trupului. Acesta iti indica atunci cand o persoana te minte. Uita-te in ochii persoanei. Vezi daca este nelinistita, nervoasa sau are o stare de disconfort. Unele persoane clipesc foarte des, lasa capul in jos si ochii in pamant, isi freaca mainile, se ascund dupa un obiect sau se inclina pe spate pe scaun atunci cand spun o minciuna.

Urmareste firul povestii. Vezi daca exista neconcordante intre ceea ce iti spune persoana respectiva in acel moment si ce a spus zilele trecute. Pot exista unele detalii pe care le ignora sau le amesteca. Unele persoane vorbesc mai rar pentru a-si fabrica minciunile pe loc, iar altele intr-un mod alert fiind foarte posibil sa fie prinse.

Daca persoana cu care discuti iti raspunde intrebarilor, nu se balbaie sau nu incurca intamplarile este posibil sa nu te minta. Daca este defensiva, este posibil sa iti ascunda ceva.

Daca cineva acuza pe nedrept o alta persoana ca ar fi mintit este posibil ca acest comportament sa tradeze faptul ca acela este propriul comportament.

Intreaba direct.
Poti intreba direct persoana care incearca sa te minta. Foarte multe persoane se simt vinovate atunci cand sunt prinse ca mint si iti vor spune adevarul doar din cauza acestui sentiment de vinovatie.

Asculta-ti intuitia.
Poti sa simti cand cineva spune o minciuna, insa nu poti fi sigura. In acest caz nu te grabi sa tragi concluzii. Incearca sa obtii cat mai multe probe care certifica banuiala ta.

Incearca sa intelegi persoana care a incercat sa te minta. Este posibil sa iti fi ascuns ceva doar pentru faptul ca nu a vrut sa te dezamageasca, supere sau raneasca.
Te poti intreba care motivul pentru care te-a mintit. Esti o fire suparacioasa? Crezi ca ai reactiona urat daca ai descoperi ca acea persoana te-a mintit?

Tu ai fost mintita? Ai prins pe cineva care te-a mintit? Daca raspunsul este da, asteptam sa ne spui cum s-a intamplat!

 

 

Sursa: MuJeR.ro

 

 

 

 

Relatii

NUNTI

Dezvoltare personala

Feng Shui

CONCURSURI

Publicitate

Woman2Woman.ro:  Conferinta "Femei de cariera" - 23 octombrie 2014

Publicitate

Concurs 15 - 22 Octombrie 2014: Castiga acum modelul tau preferat de Sneakers
Castiga un Voucher de 100 Lei pentru cumparaturi online
A Noua Dimensiune - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare 29 oct - 02 nov Unirea Shopping Center et. 2, Aripa Calarasi
Baby Boom Show - 6 - 9 Noiembrie 2014 la Romaero Baneasa by Euroexpo
MAKE-UP FEST - 25-26 Octombrie 2014 - PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, Bucuresti
Woman2Woman.ro:  Conferinta "Femei de cariera" - 23 octombrie 2014
Animax lanseaza EDUMAX, proiect de educatie a copiilor privind cresterea si ingrijirea animalelor
Targul de Turism TOURISTICA - 21 - 23 Noiembrie 2014 - Polus Center Cluj Napoca
Betty Blue - Centrul tau de Slabire!
Bebelu.ro - CURSURI, WORKSHOP-URI, ATELIERE, SEMINARII PENTRU PARINTI
MobiKid.ro


Aboneaza-te la Newsletter-ul MuJeR!

Intra in cont

Noutati in Shopping MuJeR

Prev Next
MuJeR | Cookies | Contact

Copyright © 2009 - 2014 MuJeR.ro - YMedia