Feng shui - Potcoava

Evaluare utilizator: / 3
Cel mai slabCel mai bun 
Feng shui - Potcoava5su 53 utenti.

Feng shui - PotcoavaPotcoavele sunt obiecte norocoase clasice. Cu toate ca poti cumpara una, este mult mai bine daca o gasesti. In mod traditional, potcoava trebuie atarnata deasupra usii de la intrare, pentru a te asigura ca norocul ramane inauntrul casei.

Forma de semiluna a potcoavei poate fi considerata protectoare. Se mai crede ca ea pune pe fuga vrajitoarele si spiritele rele, poate pentru ca potcoavele au sapte cuie, iar sapte este considerat un numar mistic, spiritual, de protectie. Chiar si cuiele de fier cu care se fixeaza potcoavele sunt considerate obiecte magice sau amulete.

Modul in care atarni potcoava norocoasa are o oarecare importanta. Se credea ca fierarii sunt singurii care pot atarna potcoavele cu capetele in jos si ca toti ceilalti trebuie sa le atarne cu capetele in sus. Astfel, fierarul cel norocos poate sa lase norocul sa se scurga liber in atelierul sau, in timp ce ceilalti lasa norocul sa se adune intre bratele potcoavei.

Exista, de fapt, doua curente de gandire referitoare la modul in care trebuie atarnata potcoava in casa. Primul curent spune ca daca potcoava este orientata cu capetele in sus, se crede ca norocul se aduna in interiorul sau in forma de castron. Se mai crede ca aceasta forma absoarbe Spiritul cel Rau inauntrul ei si il impiedica sa intre in casa. Al doilea curent spune ca daca atarni potcoava cu capetele in jos, ea devine un magnet care atrage norocul. Sunt, insa, oameni care spun ca astfel lasi norocul sa plece. Punctul opus de vedere este ca o potcoava cu capetele in jos lasa ca un flux continuu de noroc sa se reverse peste locatari.

In oricare mod decizi sa atarni o potcoava, cea mai norocoasa este aceea gasita din intamplare. Daca este nehotarat/a asupra modului in care trebuie s-o atarni, atunci, ori mai bine o pui intr-un loc din casa pe care il alegi tu folosindu-ti intuitia si inspiratia de moment si o asezi pe orizontala, gandindu-te ca din acel loc ea iti va aduce in mod continuu noroc. Ori, te hotarasti la unul dintre modurile prezentate mai sus, crezi cu tarie in el si nu te mai gandesti la alternativa negativa: “Daca n-am pus-o bine?”; “Daca in loc sa-mi aduca noroc, imi aduce ghinion?” Atunci, mai bine n-o mai folosi.


Pentru expertize feng shui sau pentru a cumpara obiecte feng shui o puteti contacta pe Irina Bejenaru la adresa: irina@efengshui.ro sau office@efengshui.ro


Sursa: www.efengshui.ro

Foto: www.efengshui.ro

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NUNTI

Magazine Online

Feng Shui

Dezvoltare personala

Publicitate

Targul de nunti Ghidul Miresei - 23-25 MAI 2014, Cupola Romexpo Bucuresti


Articole noi pe MuJeR

Evenimente

Publicitate


Wellness & Fitness & Beauty - Targ regional de fitness, wellness, nutritie si ingrijire corporala - 16-18 Mai 2014 Bacau
TARGUL DE PASTE - 17 - 19 Aprilie 2014 la MUZEUL TARANULUI ROMAN
TARGUL DE PASTE 11 - 19 APRILIE 2014 in Parcul LUMEA COPIILOR
Oriental Dream Fest Bucuresti - 10 mai 2014
Castiga-ti zambetul sanatos, alaturi de BookLand si Stomproced!
Comanda Online Cartea "Ramai la masa?" de Laura Cosoi
Betty Blue - Centrul tau de Slabire!
MobiKid.ro
Bebelu.ro - CURSURI, WORKSHOP-URI, ATELIERE, SEMINARII PENTRU PARINTIFollow on Bloglovin
Aboneaza-te la Newsletter-ul MuJeR!

Intra in cont

MuJeR | Cookies | Contact

Copyright © 2009 - 2014 MuJeR.ro - YMedia