Feng shui - Potcoava

Evaluare utilizator: / 4
Cel mai slabCel mai bun 
Feng shui - Potcoava5su 54 utenti.

Feng shui - PotcoavaPotcoavele sunt obiecte norocoase clasice. Cu toate ca poti cumpara una, este mult mai bine daca o gasesti. In mod traditional, potcoava trebuie atarnata deasupra usii de la intrare, pentru a te asigura ca norocul ramane inauntrul casei.

Forma de semiluna a potcoavei poate fi considerata protectoare. Se mai crede ca ea pune pe fuga vrajitoarele si spiritele rele, poate pentru ca potcoavele au sapte cuie, iar sapte este considerat un numar mistic, spiritual, de protectie. Chiar si cuiele de fier cu care se fixeaza potcoavele sunt considerate obiecte magice sau amulete.

Modul in care atarni potcoava norocoasa are o oarecare importanta. Se credea ca fierarii sunt singurii care pot atarna potcoavele cu capetele in jos si ca toti ceilalti trebuie sa le atarne cu capetele in sus. Astfel, fierarul cel norocos poate sa lase norocul sa se scurga liber in atelierul sau, in timp ce ceilalti lasa norocul sa se adune intre bratele potcoavei.

Exista, de fapt, doua curente de gandire referitoare la modul in care trebuie atarnata potcoava in casa. Primul curent spune ca daca potcoava este orientata cu capetele in sus, se crede ca norocul se aduna in interiorul sau in forma de castron. Se mai crede ca aceasta forma absoarbe Spiritul cel Rau inauntrul ei si il impiedica sa intre in casa. Al doilea curent spune ca daca atarni potcoava cu capetele in jos, ea devine un magnet care atrage norocul. Sunt, insa, oameni care spun ca astfel lasi norocul sa plece. Punctul opus de vedere este ca o potcoava cu capetele in jos lasa ca un flux continuu de noroc sa se reverse peste locatari.

In oricare mod decizi sa atarni o potcoava, cea mai norocoasa este aceea gasita din intamplare. Daca este nehotarat/a asupra modului in care trebuie s-o atarni, atunci, ori mai bine o pui intr-un loc din casa pe care il alegi tu folosindu-ti intuitia si inspiratia de moment si o asezi pe orizontala, gandindu-te ca din acel loc ea iti va aduce in mod continuu noroc. Ori, te hotarasti la unul dintre modurile prezentate mai sus, crezi cu tarie in el si nu te mai gandesti la alternativa negativa: “Daca n-am pus-o bine?”; “Daca in loc sa-mi aduca noroc, imi aduce ghinion?” Atunci, mai bine n-o mai folosi.


Pentru expertize feng shui sau pentru a cumpara obiecte feng shui o puteti contacta pe Irina Bejenaru la adresa: irina@efengshui.ro sau office@efengshui.ro


Sursa: www.efengshui.ro

Foto: www.efengshui.ro

 

 

NUNTI

Dezvoltare personala

Feng Shui

Numerologie

CONCURSURI

Publicitate

Woman2Woman.ro:  Conferinta "Femei de cariera" - 23 octombrie 2014

Publicitate

Concurs 15 - 22 Octombrie 2014: Castiga acum modelul tau preferat de Sneakers
Castiga un Voucher de 100 Lei pentru cumparaturi online
A Noua Dimensiune - Festival de Spiritualitate si Terapii Complementare 29 oct - 02 nov Unirea Shopping Center et. 2, Aripa Calarasi
Baby Boom Show - 6 - 9 Noiembrie 2014 la Romaero Baneasa by Euroexpo
MAKE-UP FEST - 25-26 Octombrie 2014 - PALATUL NATIONAL AL COPIILOR, Bucuresti
Woman2Woman.ro:  Conferinta "Femei de cariera" - 23 octombrie 2014
Animax lanseaza EDUMAX, proiect de educatie a copiilor privind cresterea si ingrijirea animalelor
Targul de Turism TOURISTICA - 21 - 23 Noiembrie 2014 - Polus Center Cluj Napoca
Betty Blue - Centrul tau de Slabire!
Bebelu.ro - CURSURI, WORKSHOP-URI, ATELIERE, SEMINARII PENTRU PARINTI
MobiKid.ro


Aboneaza-te la Newsletter-ul MuJeR!

Intra in cont

Noutati in Shopping MuJeR

Prev Next
MuJeR | Cookies | Contact

Copyright © 2009 - 2014 MuJeR.ro - YMedia