Feng shui - Potcoava

Evaluare utilizator: / 5
Cel mai slabCel mai bun 
Feng shui - Potcoava5su 55 utenti.

Feng shui - PotcoavaPotcoavele sunt obiecte norocoase clasice. Cu toate ca poti cumpara una, este mult mai bine daca o gasesti. In mod traditional, potcoava trebuie atarnata deasupra usii de la intrare, pentru a te asigura ca norocul ramane inauntrul casei.

Forma de semiluna a potcoavei poate fi considerata protectoare. Se mai crede ca ea pune pe fuga vrajitoarele si spiritele rele, poate pentru ca potcoavele au sapte cuie, iar sapte este considerat un numar mistic, spiritual, de protectie. Chiar si cuiele de fier cu care se fixeaza potcoavele sunt considerate obiecte magice sau amulete.

Modul in care atarni potcoava norocoasa are o oarecare importanta. Se credea ca fierarii sunt singurii care pot atarna potcoavele cu capetele in jos si ca toti ceilalti trebuie sa le atarne cu capetele in sus. Astfel, fierarul cel norocos poate sa lase norocul sa se scurga liber in atelierul sau, in timp ce ceilalti lasa norocul sa se adune intre bratele potcoavei.

Exista, de fapt, doua curente de gandire referitoare la modul in care trebuie atarnata potcoava in casa. Primul curent spune ca daca potcoava este orientata cu capetele in sus, se crede ca norocul se aduna in interiorul sau in forma de castron. Se mai crede ca aceasta forma absoarbe Spiritul cel Rau inauntrul ei si il impiedica sa intre in casa. Al doilea curent spune ca daca atarni potcoava cu capetele in jos, ea devine un magnet care atrage norocul. Sunt, insa, oameni care spun ca astfel lasi norocul sa plece. Punctul opus de vedere este ca o potcoava cu capetele in jos lasa ca un flux continuu de noroc sa se reverse peste locatari.

In oricare mod decizi sa atarni o potcoava, cea mai norocoasa este aceea gasita din intamplare. Daca este nehotarat/a asupra modului in care trebuie s-o atarni, atunci, ori mai bine o pui intr-un loc din casa pe care il alegi tu folosindu-ti intuitia si inspiratia de moment si o asezi pe orizontala, gandindu-te ca din acel loc ea iti va aduce in mod continuu noroc. Ori, te hotarasti la unul dintre modurile prezentate mai sus, crezi cu tarie in el si nu te mai gandesti la alternativa negativa: “Daca n-am pus-o bine?”; “Daca in loc sa-mi aduca noroc, imi aduce ghinion?” Atunci, mai bine n-o mai folosi.


Pentru expertize feng shui sau pentru a cumpara obiecte feng shui o puteti contacta pe Irina Bejenaru la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Sursa: www.efengshui.ro

Foto: www.efengshui.ro

 

 

NUNTI

Dezvoltare personala

Feng Shui

Numerologie

CONCURSURI

Black Friday

Publicitate

Targul Ghidul Miresei - 26 - 28 Februarie 2016

Articole noi pe MuJeR

PUBLICITATE

Concurs: Sarbatoreste dragostea cu Rowenta!
Creative Business Management te invita in weekendul 13-14 februarie sa participi la doua cursuri creative si utile
Aboneaza-te la Newsletter-ul MuJeR!


Intra in cont

Noutati in Shopping MuJeR

Prev Next
MuJeR | Despre Cookie | Magazine Partenere | Contact

Copyright © 2009 - 2016 MuJeR.ro - YMedia