vivre.ro

HEAN iluminator cremos - Mirror Highlighter
Iluminator cremos ce va oferi o stralucire frumoasa tenului. Se poate aplica cu degetele prin miscari de tapotare sau cu burete de machiaj. Se aplica pe zonele fetei pe care doriti sa le subliniati.

Revolution paleta de farduri si iluminatoare - Revolution X Kisu Eyeshadow & Highlighter Palette
Youtuber-ul si blogerul de fashion Kisu au creat o paleta extraordinara! 16 nuante de farduri cu un amestec de nuante bej, maro si crem, combinate cu nuante stralucitoare de roz si auriu precum si albastru-turcoaz. Contine de asemenea doua iluminatoare uimitoare intr-un alb glacial si roz cu fragmente aurii care accentueaza perfect pielea.Kisu spune: “Paleta mea este potrivita pentru orice fata si are un pret accesibil. Vreau ca toata lumea sa fie fericita si sa poata sa o foloseasca. Sa am propria mea paleta mi se pare in continuare ireal, un vis devenit realitate!""Ambalata intr-o culoare roz cu printul favorit al lui Kisu de marmura.Nuantele iluminatorului;Marshmallow - icy white, aspeft satinatKhaleesi - peachy pink cu reflexii auriiNuantele fardurilor;Maldives – metallic deep lagoon blueReign - metallic yellow goldBloodlust - metallic rich copper redLondon - metallic burnt rose goldVampire - matte dark brick brownRoyal - metallic warm taupe1991 - pastel beige with a slight shimmer, satin finishIvy - sheer metallic beigeClumsy - matte deep brownCookie Dough - matte sandy beigeCat Lady - matte taupeRose Gold - metallic rosy pink with a golden shiftGryffindor - matte mustard yellowMai - metallic rusty copperOctober - matte brick redHype - matte yellow taupe

Bell fard de obraz - HYPOAllergenic Illuminating Rouge - 01 (BROZIHA001)
Fard de obraz cu o textura neteda ce ofera un aspect luminos si frumos tenului. Contine trei nuante de fard ce se pot folosi impreuna sau separat. Formula extrem de usoara si ofera o senzatie placuta de satin pe ten. Dupa aplicare, tenul va arata proaspat si sanatos pe tot parcursul zilei.