Vrei ca părul tău să arate mai des și cu mai mult volum? Ei bine, există câteva mici trucuri care puse în practică dau rezultate.

Instant. Vei obține volumul la care visezi și un păr mai bogat!

Cristina Scrisu, brand Ambasador System Professional, ne explică ce trebuie să faci pentru o podoabă capilară de invidiat!

Mizează pe spuma de păr
Părul fin și subțire nu trebuie să însemne neapărat un păr fără formă și vitalitate. Spuma este unul dintre produsele de styling care nu ar trebui să lipsească din arsenalul tău de beauty!

“Atunci când vrei să le oferi șuvițelor tale mai multă forță și volum este important să optezi pentru o îngrijire ușoară și echilibrată. Alege formule light, care previn încărcarea firului sau electrizarea acestuia,” recomandă Cristina Scrisu.

Volumize Aerofilter de la System Professional este o spumă pentru volum care îți oferă mai multă structură și susținere. În plus, formula sa ultra-ușoară fără alcool previne efectul de lipire al firului de păr și ruperea lui în timpul procesului de styling. Un alt atuu? Protecție termică suplimentară.

Cum aplici corect spuma de păr?
“Pentru un aspect mai dens al părului, agitaţi bine produsul și menţineţi-l în plan vertical atunci când distribuiţi spuma în palme sau pe perie. Aplicaţi o cantitate adecvată pe părul umed, proaspăt spălat şi tamponat cu prosopul, pieptănaţi si coafaţi. Utilizaţi spuma înainte de uscarea cu foehnul pentru mai multă fixare,” explică specialistul System Professional.

Atunci când părul proaspăt vopsit este lipsit de volum, un tratament profesional, la salon, poate schimba această situație! Sigilarea culorii prin serviciul de emulsionare şi infuzia System Professional Volumize oferă până la 40% mai mult volum, chiar după 24 de ore de la aplicarea în salon.

Alege o tunsoare potrivită
Data viitoare când îți programezi o vizită la salon, discută cu hairstylistul tău despre cum poți crea iluzia unui păr mai bogat și mai voluminos. Părul lung și drept va evidenția lipsa volumului.  Iar câteva șuvițe mai scurte, care îți încadrează fața sau părul tuns mai scurt, pot face diferența!

Aplică balsam numai pe vârfuri
Balsamul este un pas important peste care nu trebuie să sari. Chiar dacă ai părul fin și subțire! Tot ce trebuie să faci este să schimbi modul în care aplici produsul.

“Nu aplica balsamul la rădăcini pentru că acesta va îngreuna părul și va crea un aspect plat. Aplică produsul numai pe vârfuri pentru a evita această situație”, mau spune Cristina Scrisu.
 
Ia o pauză de la instrumentele de styling
Modul în care te coafezi poate fi de vină pentru aspectul părului tău. Dacă îl întinzi cu placa frecvent, acesta poate părea neted și complet lipsit de volum. Mai ales dacă te concentrezi și asupra vârfurilor. Părul tău va deveni mai voluminos dacă folosești o perie rotativă în schimb! Optează pentru una rotundă, medie, cu păr natural.

Preț recomandat Volumize Aerofilter de la System Professional: RON 133



aosom.ro

Recomandari din Ghid de Shopping