LONCOLOR Expert Oil Fusion - vopseaua de păr fără amoniac lansată anul trecut de marca de vopsea cu cea mai îndelungată tradițe pe piața românească - LONCOLOR, a fost votată Produsul Anului 2017 în categoria vopsea pentru păr.


Loncolor Expert Oil Fusion a fost special concepută pentru ca fiecare consumatoare să se bucure de o culoare intensă și de durată, dar și de un păr cu aspect sănătos, cu plus de strălucire la fiecare vopsire.

Noutatea acestui produs constă în faptul că introduce consumatoarelor o nouă tehnică de preparare, adaptabilă nevoilor lor, pentru un rezultat excepțional al colorării. Astfel,  în setul de colorare este inclus un mix de 4 uleiui 100% naturale, care se adaugă în timpul preparării amestecului colorant, pentru o experiență de colorare cu adevărat uimitoare. Combinația unică de uleiuri naturale reunește proprietățile benefice ale uleiurilor de măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri pentru o textură placută și o ținută impecabilă a firului de par.  Atunci când îți dorești un păr revitalizat încă din perioada vopsirii, este recomandat să folosești cu regularitate mixul de uleiuri, iar părul va avea un aspect sănătos și culoarea părului proaspăt vopsit va fi plină de reflexii strălucitoare.

“Fiecare femeie își dorește tot ce este mai bun pentru părul său și ne bucurăm să vedem că acestea au încredere în produsele LONCOLOR. Vopseaua de păr LONCOLOR Expert Oil Fusion a fost concepută astfel încât să le ofere consumatoarelor culori intense, pline de reflexii strălucitoare, o acoperire excelentă a firelor de păr alb și mai mult, un aspect sănătos, o textură plăcută și o ținută impecabilă a firului de păr după vopsire. Faptul că acest produs a fost ales Produsul Anului ne arată că am reușit să îndeplinim aceste condiții și că le-am oferit consumatoarelor experiența dorită, dar și o culoare plină de încredere”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

În plus, în kitul de colorare se află și masca pentru păr LONCOLOR EXPERT Oil Fusion – cu ulei de argan care este destinată îngrijirii părului proaspăt vopsit, pentru ca părul să  devină mătăsos și ușor de pieptănat. Conținutul de provitamina B5 și cheratina hidrolizată oferă părului vitalitate și strălucire, dar și o hidratare în profunzime.

Produsul Anului este cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, înființată în Franța, în anul 1987, competiția funcționează în 40 de țări, inclusiv în România și are ca scop să devină un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață, dar și a producătorilor lor, recompensând inovația produselor.

Studiul a fost realizat online de Exact, pe un eșantion de 6.000 de consumatori români, reprezentativ pentru populația din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 54 ani, utilizatori de Internet. Eroarea maximă admisă de eșantionare a fost de +/- 1,3%. Studiul a avut loc în luna aprilie 2017. Criteriile de selecție au fost: inovație, atractivitate și satisfacție. Detalii pe www.produsulanului.com

LONCOLOR EXPERT Oil Fusion - colorare intesă și durabilă cu 6 uleiuri naturale!

Loncolor. Culoarea încrederii.

Despre Loncolor
Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu. Marca Loncolor este numărul 1 pe piață din punct de vedere al vânzărilor în volum în 2015, având în portofoliu game care adresează nevoi diferite ale consumaroarelor: LONCOLOR ULTRA, LONCOLOR NATURA, LONCOLOR EXPERT AOE_TECH și Produsul Anului 2017 în categoria de vopsea pentru păr, LOCOLOR EXPERT OIL FUSION.

Trenduri Vara 2017 Vopsea de Par LONCOLOR

 

 

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Bogas Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 Fashion Days IArena InPuff MineliBoutique StarShinerS Zappatos

Recomandari din Ghid de Shopping

Publicitatechic-diva.ro