C-THRU Black Beauty devine parfumul-semnătură al finalului de vară, prin amestecul de poveste de adieri calde ce ating delicat pielea, stele aurii ce poleiesc încheieturile și aroma oriental-lemnoasă hipnotizantă care seduce simțurile.

Parfumul conturează o femeie cu o personalitate puternică, ce își cunoaște atuurile și epatează prin senzualitate, păstrând în același timp un strop de mister și delicatețe.

Seducție în trei acte
Jocul seducției cunoaște mai multe valențe, iar enigmele încep să fie descoperite pe măsură ce parfumul își dezvăluie notele maiestuoase și ademenește simțurile într-o experiență olfactivă captivantă.

Călătoria misterioasă începe într-un paradis exotic care emană adieri de citrice, presărate cu atingeri condimentate, în care se regăsesc notele de vârf ale parfumului C-THRU Black Beauty.

Următorul capitol al seducției se desfășoară în îndepărtatele ținuturi orientale, pe un drum decorat cu orhidee înmiresmate, cărora li se alătură vanilia dulce, împreună cele două alcătuind inima parfumului de neuitat.

Episodul final al idilei se desfaşoară într-un loc tainic, în care notele de bază combină aroma puternică a lemnului de santal și mireasma pregnantă de patchouli încrustat cu tăria notelor de ambră.

Toate acestea pun în scenă tabloul seducției pe care femeia C-THRU îl conturează și îl controlează cu o nonșalanță unică.
O aventură de neuitat, într-o noapte parfumată de final de vară, o aventură ce răsfață și cele mai pretențioase simțuri olfactive – aceasta este promisiunea C-THRU Black Beauty.

Disponibile în următoarele variante:
Deo Body Spray, 150ml – 12,5 lei
Deo Natural Spray, 75 ml  – 20,5 lei
Eau de Toilette, 30ml – 32 leiMuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Bogas Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 Fashion Days IArena InPuff MineliBoutique StarShinerS Zappatos

Recomandari din Ghid de Shopping

Publicitatechic-diva.ro