Clienții Brico Depôt pot alege dintr-o paletă unitară de produse, disponibile atât pe plan local, cât și la nivel internațional


Brico Depôt aduce în magazinele din România o gamă exclusivă de produse de Crăciun, cu teme personalizate, adaptate nevoilor clienților, dar și stilului de amenajare a locuințelor. Gama este disponibilă în magazinele Brico Depôt și conține peste 200 produse, precum decorațiuni, pomi de Crăciun și beculețe cu LED în conformitate cu reglementările UE.

Anul acesta Brico Depôt este destinația principală a celor care își doresc să își amenajeze casa de Crăciun cu produse exclusive, de colecție, disponibile la un bun raport calitate-preț și care se diferențiază printr-un design personalizat. Analizând modelul de cumpărare al clienților, gama a fost structurată în funcție de culori și finisaje în patru teme autentice, respectiv “Tradițional”, “Cabana fermecată”, „Vesel și colorat” și „Basm de iarna”.

Cei care își doresc o amenajare în stil clasic de sărbători pot achiziționa produse de Crăciun din colecția „Tradițional”, în culorile roșu, auriu și argintiu, cu accente verzi. Această temă este potrivită pentru cei care vor să își amintească de copilărie, însă include și diverse decorațiuni contemporane, pentru accente moderne în amenajare.

Produsele în culori subtile, cu finisaje opulente, se găsesc în colecția „Basm de iarna”, temă care pune la dispoziția clienților decorațiuni antichizate, cu aspect metalic, lucios, și globuri retro. Aceste piese sunt destinate celor care vor să obțină un aspect delicat în amenajarea casei de sărbători.

Tema „Vesel și colorat” include produse de Crăciun în culori moderne, destinate celor care doresc să își completeze colecția deja existentă de decorațiuni. Astfel, clienții Brico Depôt România pot achiziționa în acest sezon piese în nuanțele albastru marin, verde și roșu, pentru obținerea unui aer festiv.

Interioarele amenajate în stil contemporan pot fi completate cu produse din colecția „Cabana fermecată”, precum decorațiuni rustice, conuri naturale de brad, alamă șlefuită, pânză de sac sau alte piese din imitație de lemn care se adaptează ușor tipului de decor.

Mai multe informații despre gama exclusivă de Crăciun sunt disponibile în catalogul dedicat, aici.

Despre Brico Depôt România
Brico Depôt România este parte din grupul Kingfisher, cel mai mare grup de retail din Europa cu articole pentru reamenajarea caselor, care a intrat oficial pe piața locală în 2013, după achiziția lanțului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lanțul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.bricodepot.ro și pagina de Facebook Brico Dépôt România.

Despre Kingfisher
Kingfisher plc, cel mai mare grup de retail din Europa, comercializează articole pentru reamenajarea caselor și deține peste 1.200 magazine în 10 țări din Europa. Brandurile sale principale sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: www.kingfisher.com.



noriel.ro

Recomandari din Ghid de Shopping