Cea mai mare bucurie de sarbatori este reuniunea cu cei dragi in jurul unei mese traditionale, condimentata de cele mai savuroase deserturi.

Pentru o masa festiva delicioasa, Electrolux aduce inspiratia de sarbatori cu trei retete gustoase pentru deserturi cu finisaje perfecte. Principalul aliat in pregatirea lor va fi cuptorul CombiSteam Deluxe, care datorita functiei sale de gatit la abur, va intensifica aromele dulci.

Pentru ca sarbatorile inseamna „a darui”, dupa alegerea cadourilor trebuie facute pregatiri temeinice pentru a oferi surprize delicioase familiei. Rezultatele gustoase se obtin cu dedicare, dar si cu un ajutor de nadejde in bucatarie: cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe. Secretul prajiturilor pufoase in interior si crocante la exterior este chiar atingerea aburului, de aceea, Electrolux propune trei retete care impartasesc acest secret, pentru ca mesele de sarbatori sa fie complete.

Lava Cake- un desert spectaculos de simplu

Renumita prajitura este un desert spactaculos dar si foarte usor de preparat. Primul pas este pregatirea aluatului, un amestec de ciocolata neagra topita, unt, oua, faina si zahar pudra. Secretul unui Lava Cake reusit este coptul - se coace intr-atat cat centrul sa ramana lichid. Acest rezultat este usor de obtinut cu ajutorul cuptorului CombiSteam Deluxe: coacerea dureaza maxim 12 minute la 180C, in cuptorul deja preincalzit. Pentru un lava cake perfect, cu ciocolata moale la interior si textura pufoasa la exterior, cuptorul combina caldura uscata traditionala cu beneficiile aburului astfel incat toate ingredientele sa fie gatite exact atat cat trebuie. Lava Cake este o surpriza dulce foarte usor de pregatit si va fi un adevarat rasfat pentru intreaga familie.

Tarta cu frangipane si smochine- un desert exotic

O tarta dulce la masa de sarbatori ii va cuceri imediat pe cei dragi, dar si pe musafiri. Iar daca tarta va contine combinatia dintre gustul de migdale, cel al cremei frangipane si textura smochinelor, atunci momentul culinar va fi unul inedit. Datorita cuptorului Combisteam Deluxe nu va trebui sa iti faci griji pentru numarul portiilor de mancare. Avand cea mai mare tava de copt de pe piata si o capacitate de 70 l, cu ajutorul CombiSteam Deluxe pot fi pregatite, la o singura coacere, suficiente tarte pentru intreaga familie. In plus, datorita sistemului de incalzire UltraFanPlus cu ventilator supradimensionat, tartele vor fi gatite uniform, indiferent unde se afla in cuptor.

Crème brulee- un desert rafinat

Crème brulee este un desert frantuzesc ce se aseamana cu traditionala crema de zahar ars, unul dintre deserturile preferate ale copilariei. Cu un gust deosebit, aceasta surpriza dulce este usor de pregatit, mai ales cu ajutorul aburului. Pentru a obtine textura ideala a acestui desert, compozitia trebuie introdusa pentru 45 de minute in cuptorul CombiSteam Deluxe, pe al treilea raft, la functia de 50% abur si 50% caldura. Combinand metoda gatitului traditional cu beneficiile aburului, desertul va avea o aroma aparte, exact ca cea obtinuta in bucatariile profesioniste.

Pentru si mai multa inspiratie in bucatarie, puteti accesa platforma Make Life Delicious, iar pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux, puteti accesa site-ul  www.electrolux.ro sau pagina oficiala de Facebook www.facebook.com/Electroluxromania.

Electrolux ofera un stil de viata mai practic si sustenabil pentru milioane de oameni, dezvoltand noi standarde in bucatarie, in ingrijirea hainelor si in confortul general al casei. Lider global de electrocasnice, Electrolux se dedica total nevoilor consumatorilor. Prin intermediul brandurilor Electrolux, AEG, Anova, Frigidaire, Westinghouse si Zanussi, grupul Electrolux inregistreaza in fiecare an, vanzari de peste 160 de milioane de produse profesionale si de uz casnic, in mai mult de 150 de piete de desfacere. Pentru informatii despre produsele Electrolux accesati www.electrolux.ro



lensa.ro

Recomandari din Ghid de Shopping