Recunoscut pentru  produsele din piele, pantofi și îmbrăcăminte pentru femei, Longchamp a creat o exotică și sofisticată colecție de vară dedicată femeilor moderne, independente, prinse în universul urban, care au o pasiune pentru luxul francez.


Inspirația
O călătorie a rezidentului Rive Gauche în inima Africii. De la Rue des Beaux-Arts la Boulevard Saint-Germain, femeia blândă și boemă  debordează de eleganță, îndrăzneală și farmec natural, în timp ce explorează lumea artei tribale, în special a artei și culturilor indigene. Materialele folosite și efectele grafice inspirate au ca sursă de inspirație pictura și sculptura africană.

Ready-to-Wear
Vorbim despre eleganță, despre rafinamentul care te plasează sub lumina reflectoarelor. Femeia Longchamp îndrăznește să mixeze camașa din mătase cu pantalonii scurți, din piele. Jacheta safari din piele întoarsă sau gabardină de bumbac va complimenta  fusta cu mozaic din piele. Frumoasele rochii lejere din tulle cu buline se vor îmbina perfect cu o jachetă din piele întoarsă. Jacheta din piele de miel va oferi întregii ținute un aspect contemporan desăvârșit, în timp ce fusta cu franjuri  va aduce un aer chic, un accent care conturează perfect ideea colecției de vară 2018.

Pielea reprezintă un material iconic pentru Longchamp, iar noua colecție aduce în atenția femeilor de pretutindeni o multitudine de texturi și modele. Pielea de miel folosită este combinată cu tulle-ul feminin, cu mătasea scăldată în imprimeuri, jacquard sau denim.

Produse din piele
La Longchamp, doua modele de genți transpun perfect ideea verii anului 2018. Geanta Madeleine aduce un aer îndrăzneț întregii colecții, iar întreaga estetică este inspirată de arta și culturile indigene, folosind nuanțe diferite - nude și portocaliu, miere și liliac - și materiale - piele de vițel, piele întoarsă și piele naturală vachetta - pentru un plus de eleganță. Modelul Effrontée nu se poate încadra în tipare și se adresează femeilor cu o alură sofisticată, ușor rebelă. Cureaua din lanț și piele conferă acestei genți din piele un aspect rock, îndrăzneț.

Pantofi
Pentru colecția de vară a lui 2018, Longchamp a creat papuci din piele întoarsă, cu talpă din lemn, atent decorați cu butoni aurii sau imprimeu de piton. De asemenea, Longchamp introduce și papucii cu trei barete, decorati cu flori în relief, aplicate pe aceeași piele fină.

Espadrilele Longchamp reprezintă alegerea perfectă pentru femeile care adoră un look fresh, dar cu note de eleganță. Baretele fine sunt poziționate la încheietură, iar talpa espadrilelor este îmbrăcată în împletituri din sfoară, care se îmbină perfect cu pielea în nuanța auriu metalizat.

Cizmele înalte cu vârf decupat sunt, de asemenea, realizate din piele întoarsă și completează look-ul de vară Longchamp.

Culori
Nuanțele prezente în întreaga colecție îndulcesc creațiile prin subtonurile calde și complimentează pastelurile folosite: lilac, powder pink, aqua și pearl. Aceste combinații neobișnuite scot în evidență albastrul denimului, negrul intens sau albul luminos.

Colecția de vară 2018 a Longchamp oferă femeilor oportunitatea de a explora și de a îndrăzni să acceseze diverse modele entice și tradiții.



cartepedia.ro

Recomandari din Ghid de Shopping