Lenjeria intima nu e optionala, este necesara. De la cea mai sexy, la cea mai confortabila, specialistii sustin ca lenjeria intima ne poate face viata mai frumoasa.

Evident, e valabil si reversul medaliei, in cazul in care alegi o lenjerie intima de proasta calitate si realizata dintr-un material prost. Dar astazi nu vorbim decat despre partea buna a lucrurilor. Adica despre cat de benefic iti este bumbacul organic din gama de lenjerie Diamond By Adesgo si cum poti sa te simti proaspata si sexy in fiecare zi.

Calitatea inseamna respect pentru tine
Faptul ca alegi o lenjerie intima de calitate, inseamna ca te respecti in primul rand pe tine insati. Indiferent ca mergi pe varianta tanga, high leg sau boxer, materialul conteaza enorm. Principalul si cel mai evident motiv este ca lenjeria intra in contact cu cele mai intime parti ale corpului tau. Trebuie sa te simti confortabil intreaga zi, trebuie sa iti protejezi pielea iar lenjeria mai trebuie sa arate bine si sa nu se vada prin haine. Ghici ce? Lenjeria din bumbac organic Diamond By Adesgo bifeaza toate aceste conditii!

Esti asa cum te simti
Te simti sexy? Esti sexy. Te simti inconfortabil? Se va vedea. Lenjeria de calitate are un aport psihic senzational. Pana si psihologii recunosc ca o femeie are nevoie de un imbold pentru un sex-appeal pronuntat. Lenjeria intima ajuta intr-o mare masura! Te vei simti seducatoare de cate ori vei purta o lenjerie sexy precum cea tanga de la Diamond By Adesgo. Iar faptul ca e moale si delicata la atingere o face pur si simplu irezistibila. 

Alegerea corecta e alegerea sanatoasa 
Ai purtat vreodata lenjerie intima din material sintetic? Pe langa faptul ca acest material favorizeaza acumularea bacteriilor, nu este deloc confortabil. Medicii recomanda o atentie desavarsita atunci cand alegem lenjeria intima. Exista probleme de sanatate care te pot afecta din simplul motiv ca nu aloci suficienta atentie atunci cand iti alegi lenjeria. Bumbacul organic al lenjeriilor tanga, high leg si boxer semnate Diamond By Adesgo este cultivat fara a folosi pesticide sau substante chimice, campurile fiind fertilizate numai natural. Tehnologia prin care bumbacul este procesat ajuta sa iti mentina pielea curata, ferita de bacterii si de efectele neplacute ale transpiratiei. Adio pericole, asadar!

Totul porneste de la lenjerie
Lenjeria este prima piesa de imbracaminte pe care o pui pe tine. Oricat de atractiva ar fi lenjeria ta intima, este inestetic sa se vada prin haine. Cusaturile proeminente pot sa strice eleganta unei tinute alese cu grija. Lenjeria din bumbac organic Diamond By Adesgo este fara cusaturi, se muleaza perfect pe piele fara a lasa cusaturi sau cute vizibile. Esti eleganta…pana in cele mai mici detalii. 

Uite asa ai aflat cateva motive in plus pentru care trebuie sa alegi intotdeauna calitatea atunci cand vorbim despre lenjeria intima. Fie ca vrei sa te simti sexy si alegi chilotul tanga, fie vrei sa porti rochite vaporoase si alegi varianta boxer sau chiar daca ai nevoie de confort absolut si mergi pe high-leg, stii ca ai solutii de incredere alegand peste 90 ani experienta Adesgo.



farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Recomandari din Ghid de Shopping