De 1 Decembrie petrece prin ras la Restaurant Elisabeta

De 1 decembrie, sărbătoreşte la Restaurant Elisabeta cu preparate culinare savuroase şi spectacole inedite. Petrecerea începe pe 29 noiembrie şi se termină abia pe 2 decembrie. Sărbătoreşte la Restaurant Elisabeta!

De 1 Decembrie petrece prin ras la Teatrul Elisabeta

De 1 decembrie, sărbătoreşte la cele mai savuroase comedii ale Teatrului Elisabeta, cu râsete copioase din belşug şi o mulţime de surprize inedite. Petrecerea începe pe 29 noiembrie şi se termină abia pe 3 decembrie. Sărbătoreşte prin râs la Teatrul Elisabeta!

Vedetele & micutii lor s-au pregatit pentru lansarea filmului "COCO"

Începând din 24 noiembrie, cinematografele din România vor fi inundate de culoare, muzică şi voie bună, odată cu lansarea filmului „COCO”, cea mai recentă animaţie Disney-Pixar, a cărei acţiune se petrece în Mexic – un nou teritoriu explorat de Studiourile Pixar.

Noutatile editurii Cartea Copiilor la Gaudeamus

Editura Cartea Copiilor îşi așteaptă cu drag cititorii și prietenii la Târgul Internaţional Gaudeamus, 22-26 noiembrie 2017, în Pavilionul Central Romexpo, la standul 237, nivelul 4.50, între orele 10:00 şi 20:00.

Profesiile si finantele romanilor. Sondaj de opinii - KRUK Romania

Românii cu profesii în domeniile medical și comercial au cele mai mari șanse de a avea întârzieri la plata datoriilor, având în vedere că 47% și respectiv 50% dintre aceștia au înregistrat în trecut restanțe la plata datoriilor curente, conform sondajului de opinie comandat de KRUK Group cu ocazia celei de a șaptea ediții a sărbătoririi inițiativei Ziua fără datorii în România.