fashion-24.ro

Cum scrii un comunicat de presa de impact

Este foarte important modul in care se realizeaza un comunicat de presa, deoarece de corectitudinea acestuia depinde impactul pe care il are pentru cititori.

3 idei de business surprinzatoare, insa utile

Desi este destul de greu sa pornesti o afacere mai ales daca nu ai destul buget si mai ales daca nu ai destul curaj, exista anumiti oameni care au avut curaj sa isi dezvolte propriile afaceri.

Echipeaza viitorii handbalisti ai Romaniei,  noua deviza a campaniei "Mingi in scoli''

Aflată deja la a treia ediție, campania “Mingi în școli” continuă anul acesta sub motto-ul „Echipează viitorii handbaliști ai României!”. După doi ani în care în care au fost donate 5.000 de mingi de handbal în 470 de școli de pe teritoriul României, campania „Mingi în școli” își propune să doneze echipamente sportive viitorilor campioni ai țării.

Scena plina pe 25 - 26 august la Full Moon Live 2018: Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague si altii se vor auzi la Arenele Romane din Bucuresti

Cate doua categorii de bilete si abonamente de festival sunt disponibile

Cea de-a doua editie a Full Moon Live ii reuneste pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, in weekendul 25 – 26 august, pe Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Mihail si Jean Gavril, in cadrul unui festival plin de magie si mister, anunta organizatorii evenimentului, Events (www.events.ro).

Esti pasionata de ce spun astrele?

Pasiunea pentru astre vine din interiorul unei persoane care isi doreste sa afle mai multe despre viitor, dar si despre relatiile pe care le are cu cei din jur.

Alege un SINBIOTIC pentru sanatatea florei tale intestinale

O floră intestinală sănătoasă este mai importantă decât îți imaginezi, deoarece un dezechilibru la nivelul acesteia  (mai puține tulpini probiotice și mai multe bacterii rele) îți va afecta și sistemul digestiv, imunitar, nervos, hormonal.