"Rapsodii in piatra" la cea de-a VI-a editie SoNoRo Conac

Seria de concerte SoNoRo Conac, ajunsă anul acesta la cea de-a VI-a ediție, va debuta pe 26 aprilie la Palatul Culturii “Teodor Costescu” din Drobeta-Turnu Severin și va continua până în luna septembrie, oferind publicului meloman ocazia să descopere minunate conace, castele și palate din România și Republica Moldova.

Mega Mall te invita sa donezi sange si sa fii Mega-Salvator

Mega Mall, alături de Asociaţia React şi de Centrul de Transfuzie Sanguină București lansează a doua ediție a campaniei „Fii Mega-Salvator! Donează sânge!” și îi încurajează pe bucureșteni să contribuie la salvarea de vieți prin donarea de sânge.

Marti, 17 aprilie 2018, Retargeting.biz inoveaza piata de eCommerce din EE oferind magazinelor online integrare completa prin API cu platformele Google Programmatic Remarketing, Facebook & Instagram Dynamic Ads

Compania românească Retargeting.biz inovează din nou în domeniul online prin lansarea unor elemente noi și nemaiîntâlnite pe piața de eCommerce din EE (Eastern Europe): integrare atât cu Google, cât și cu Facebook & Instagram prin API (Application Programing Interface), devenind prima companie adresată eCommerce-ului din regiunea Europa de Est, care oferă integrare prin API cu ambele platforme.

''Adopta un designer la inceput de drum'', o campanie initiata de V for VINTAGE si sustinuta de pasionati ai designului romanesc

V for VINTAGE, cel mai cunoscut târg de design din România, dă startul campaniei “Adoptă un designer la început de drum”, pentru susținerea designerilor români, cu implicarea activă a următoarelor personalități: Giulia, Ada Condeescu, Aylin Cadîr, Cristian China Birta (Chinezu’) împreună cu a lui Kooperativa 2.0., Diana Enciu (Fabulous Muses), Irina și Răzvan Fodor.                                                 

Gradina de primavara a Gradinii cu Artisti se deschide la Merlock!

În weekendul 21-22 aprilie plănuim să ne reintrăm în ritm, să dăm jos din straturile și din moleșeala iernii care a zăbovit prea mult și să ieșim în aer liber să ne luăm doza de verde, soare și aer curat, la cel mai relaxat și relaxant mini-festival urban -  Grădina cu Artiști, cu a sa primă ediție, Grădina de primăvară.

Saptamana aceasta la Cluj: Despre provocarile dezvoltarii unui business de succes

Joi, 19 aprilie, The Woman da intalnire antreprenorilor din Transilvania pentru urmatorul eveniment de educare, unde se pun in lumina tematici precum brandul personal, eticheta de business la masa, crearea unui pitch, storytellingul si alte subiecte de interes care vor starni curiozitatea spiritului antreprenorial feminin.

Publicitate

Spring SuperBlog 2018