ParkLake gazduieste gusturi alese: Street Food in the Park

În perioada 14 - 17 iunie, ParkLake Shopping Center găzduiește cea de-a treia ediție a Street Food in the Park - un festival gastronomic pe gustul tuturor. Evenimentul va avea loc în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, și va reuni numeroase camionete colorate pline cu zeci de preparate delicioase și surprinzătoare. În plus, concerte cu muzică live vor anima trei dintre cele patru seri de festival.

Festivalul RomanIA Autentica in editie de Centenar 23-24 Iunie 2018

A început numărătoarea inversă pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului RomânIA Autentică care se va desfăşura de Sânziene, în perioada 23-24 iunie în trei locații simultan, la Hobiţa – Poiana Mare, la Iaşi în fața Palatului Culturii şi în Piața Sfatului din Braşov.

Revista Atelierul: One Open Night pentru vizitatori nocturni, dornici de arta

Revista Atelierul a organizat pe 19 mai One Open Night la Deco-Box, eveniment conex Nopţii Muzeelor. Proiectul iniţiat de Mihaela Ion şi realizat în atelierul Lilianei Stoica, fondatoarea Deco-Box, a atras un public vast, de la pasionaţi de industriile creative şi culturale româneşti, la persoane vecine cu atelierul artistei, locuitori ai cartierului Crângaşi.

Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri - 21 iunie 2018

Daca esti antreprenoare sau femeie de afaceri, ocupi o pozitie de management in cadrul companiei sau iti doresti sa pui bazele unui business, atunci inscrie-te la editia din 21 iunie 2018 a conferintei "Femei de cariera - Despre antreprenoriat si succes in afaceri". Vei avea parte de informatii valoroase si de networking alaturi de alte femei cu aceleasi interese ca si tine.

Importanta Rear-facing prelungit

Noua modă în materie de scaune auto este Rear-facingul prelungit...numai că nu e doar o modă, ci un element de care depinde siguranța, chiar viața celor mici. Când vorbim de rear-facing ne referim practic la poziția copilului în mașină. Dacă micuții sunt așezați cu spatele la sensul de mers, atunci vorbim de rear-facing, în timp ce forward-facing este poziția în care ei merg cu fața la sensul de mers.

Matteo, intalnire de gradul intai cu Prim-ministrul Cambodgiei

Matteo reuseste sa bata record dupa record. Pentru ca piesa „Panama" a cucerit toate topurile din Asia, ajungand sa devina una din cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului, artistul a plecat in turneu, acolo unde zeci de mii de fani asiatici si-au dorit sa il vada.

Testoasele Ninja vin pentru prima data in Romania, la ParkLake Shopping Center

În perioada 1-3 iunie, la ParkLake Shopping Center copiii mai mici sau mai mari sunt așteptați să le cunoască pe tinerele Țestoase Ninja. Leonardo, Michelangelo, Donatello și Raphael vin în premieră în România și vor petrece trei zile amuzante alături de clienții centrului comercial. În plus, jocuri video, face paiting, ateliere creative și o zonă foto specială completează distracția.  

eSky Group anunta schimbari organizationale pentru sediul din Romania

eSky Group, compania care deține eSky Travel Search pe piața din România, respectiv una dintre cele mai mari agenții de turism online autohtone, anunță decizia Carlei Boangiu, Country Manager, de a-și continua cariera profesională alături de o altă companie, după aproape 9 ani de colaborare cu eSky.

Publicitatechic-diva.ro