melimeloparis.ro

Cum a ajuns România să fie între singurele patru echipe europene care au participat la prima ediție a Campionatului Mondial de fotbal din 1930, ce meserii aveau fotbaliștii și care a fost implicarea regelui Mihai I pentru plecarea sportivilor români la ediția inaugurala a Cupei, cât a durat drumul până în Uruguay și care au fost performanțele Naționalei de-a lungul timpului; care au fost vedetele fiecărei ediții de Cupă, dar și care sunt marii fotbaliști ai țării noastre care nu au prins nici măcar un minut de Campionat Mondial.

A fost sau n-a fost „Mâna lui Dumnezeu” și ce alte faze super controversate au mai avut Mondialele. Împletim istoria cu fotbalul, discuția cu vizionarea, părerea jucătorului cu a comentatorilor într-un nou eveniment din seria Centennial Talks organizat de Promenada, alături de trei dintre cele mai cunoscute nume din fotbalul autohton și nu numai.

„Eroul de la Sevilla”, Helmuth Duckadam, intrat în Cartea Recordurilor pentru patru lovituri de departajare apărate în finala Cupei Campionilor Europeni jucate de FC Steaua cu FC Barcelona în 1986, îl va întâlni pe scriitorul și jurnalistul sportiv Radu Paraschivescu, autorul mai multor volume despre fotbal, printre care „Fanionul roșu. Campioni de vis, gesturi de coșmar” pentru care a și primit, de altfel, în 2005, premiul „Ioan Chirilă” pentru cea mai bună carte de sport. Totodată, este traducător și coautor al „Enciclopediei Larousse a fotbalulului”. Discuția va fi moderată de Valentin Moraru, jurnalistul sportiv cu peste 20 de ani de experiență în studiourile de televiziune și în tribuna de comentator.

Cele mai importante faze din participările României la Campionatele Mondiale de Fotbal vor fi și ele rulate și dezbătute pe un ecran imens LED, Full HD de 6.0 x 4.5 m.

Dezbaterea se va derula în intervalul 19.30 - 20.30 și va fi urmată, de la ora 21.00, de proiecția celui mai important meci din grupa D, Argentina - Croația.

Ediția de anul acesta a Cupei Mondiale FIFA Rusia 2018 va fi transmisă integral pe terasa Promenada, printr-un parteneriat cu Televiziunea Română care deține drepturile exclusive de difuzare. Terasa va fi, astfel, rezervată microbiștilor pentru aproape 100 de ore de meci, în perioada 14 iunie – 15 iulie.

Mai multe detalii despre programul vizionărilor sunt disponibile pe site-ul Promenada Mall.

Despre Promenada
Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. Promenada este un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, care include terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și iarna de un patinoar în aer liber, dar și un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent. La finalul anului 2014, mall-ul Promenada a intrat în portofoliul NEPI Rockcastle, cel mai mare investitor comercial din Europa Centrală și de Est.MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia