divisima.com

Participa la concursul organizat de MuJeR.ro si Sano Vita in perioada 7 - 13 Septembrie 2018 si poti castiga unul dintre cele 2 premii oferite de Sano Vita, fiecare pachet cu produse Sano Vita in valoare de 100 Lei. Vei primi mai multe produse Sano Vita.

Despre Sano Vita:

Sano Vita a luat nastere in 1995, dintr-o dorinta de educare a publicului și de schimbare a stilului de viata romanesc.
Filozofia Sano Vita recomanda folosirea unor produse alimentare naturale, de calitate si bogate in nutrienti pentru pregatirea meselor de zi cu zi.

Sano Vita este o companie certificata ecologic RO-ECO-008 si adera la standardele internationale de management de mediu, calitate si siguranta a alimentelor.

Conditii de participare:

- Dai LIKE paginilor de Facebook SanoVita si MuJeR.ro, postezi intr-un comentariu la postarea concursului numele a 2 produse pe care ti-ai dori sa le castigi si dai TAG la 2 prieteni. Toata gama de produse Sano Vita le gasesti pe www.sanovita.ro.

Perioada concurs: 7 - 13 Septembrie 2018. Cei 2 castigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti. La concurs pot participa doar persoanele cu rezidenta in Romania.

Castigatorii se vor alege cu ajutorul random.org, iar premiile vor fi livrate catre castigatori in termen de 30 de zile de la incheierea concursului.

Magazin online Sano Vita: www.sanovita.ro

Mult succes!

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Castigatoarele sunt:
Daniela Drig
Suzana Teleanu

Felicitari! Asteptam datele de contact (nume complet, adresa si numar de telefon) printr-un mesaj la pagina de Facebook MuJeR.ro

 

 

 MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Bogas Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 Fashion Days IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia