monacofit.com

De două ori pe an am reușit împreună să dedicăm două zile întalnirii noastre ritualice cu designul contemporan și cultura vintage.

Și pentru că V for VINTAGE are loc în primăvară, pe 21 și 22 Aprilie 2018, lansăm un Call for Entries pentru designeri și colecționari.

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, completând formularului de înscriere de pe www.vforvintage.ro 

Tema pentru colecțiile designerilor V for VINTAGE 20 -  ESTE MODA ARTĂ? Odată cu noua ediție V for VINTAGE este timpul să răspundem în cel mai creativ mod la eterna întrebare: ”ESTE MODA ARTĂ?”

Consideram că fiecare participant al târgului are o fundație de brand puternică în spate, iar acum este timpul perfect pentru a face un pas înainte. Deoarece moda și arta au avut mereu legatură una cu cealaltă, ba chiar s-au confundat pe alocuri, V for VINTAGE vine cu o nouă provocare - designerii sunt invitați să treacă procesul creativ printr-un filtru artistic reprezentativ.

Fie că rezonezi cu pregnanța esteticii pop art, vezi moda ca o sculptură în material textil sau crezi că hand-painting-ul poate da viață unui obiect vestimentar, acum este timpul să aplici toate acestea în munca ta.

Criteriile de selecție pe care le urmărim sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea direcției dată ca temă, viziune. Selecția portofoliilor este facută de juriul V for VINTAGE 20.

Colecționarii de vintage și designerii de obiect sunt invitați să trimită un mail de înscriere la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Data limită pentru înscrierea portofoliilor la V for VINTAGE 20 este 25 MARTIE 2018.

Mai multe detalii pe http://www.vforvintage.ro/fair/inscriere-targ/MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia