bibloo.ro

Melania Medeleanu – amplificator de voci si model de implicare - in 21 martie la The Woman

 
„Venim in aceasta lume tipand, dar incet, incet vocea noastra devine soapta”Melania Medeleanu, Fondator MagiCAMP vine la Conferinta de Leadership Feminin The Woman sa faca auzita vocea a sute de copii bolnavi de cancer, care au redescoperit bucuria copilariei la MagiCAMP.

Dupa o cariera de 22 de ani in televiziune, Melania a descoperit ca se regaseste cu adevarat atunci cand daruieste. Fie ca e vorba de copii de la MagiCAMP, cursurile de public speaking sau trainingurile pe care le ofera, prin implicare ei, Melania schimba la fiecare pas societatea, declarand pentru o publicatie: „Toate astea ma implinesc! Dupa asta, ma duc la cursurile pe care le tin de dictie si public speaking, dar nu pentru ca trebuie sa traiesc din ceva, ci pentru ca imi place foarte tare! Imi place sa vad la oamenii din jur ca sunt un pic mai buni decat inainte de a ma sti.”

Parte din misiunea pe care The Woman o are este sa amplifice vocile celor care au schimbat intr-un fel sau altul, comunitatea din care fac parte. Un astfel de model de implicare si altruism este Melania Medeleanu: fost om de televiziune, amplificator de voci, care isi foloseste talentul pentru a educa. MagiCAMP a devenit mai mult decat o tabara pentru copii cu afectiuni oncologice. Initiative precum MagicBOX – un ajutor lunar ce consta in haine si alimente si MagicHOME, campania care a prins viata pentru a sprijini familiile din afara Bucurestiului care se confrunta cu cancerul si nu dispun de mijloace financiare pentru a se intretine. MagicHOME este o forma terapie pentru multi dintre cei implicati, o voce pentru povesti neimpartasite. 

Ela Moraru, Google Romania –  promotoarea educatiei digitale, in top 50 cei mai influenti CEO
Ela Moraru, Country Business Development Manager la Google Romania se alatura lineup-ului de exceptie din acest an de la Conferinta de Leadership Feminin The Woman. „Numai cei care invata, dezlantuiesc si redau sunt cei mai buni!” este motto-ul dupa care Ela se ghideaza pentru fiecare decizie de a investi in societatea din care face parte. 

Ela Moraru s-a alaturat companiei Google in 2012 si dupa numai 4 ani a preluat atributiile fostului director Dan Bulucea. Ea este promotoarea educatiei digitale in invatamantul din Romania, fiind initiatoarea mai multor programe dedicate scolilor, universitatilor si presei. A demarat acest proiect alaturi de colegii sai de la Google deoarece a observat ca scolile din Romania nu sunt adaptate la era digitala. Ela considera ca schimbarea porneste de la radacini: de la cadrele profesorale care au o influenta directa asupra urmatoarelor generatii.  Ela Moraru are o experienta de peste 12 ani in vanzari si marketing, dezvoltare de business si training, recent fiind absolventa a Academiei de Afaceri la Universitatea Duke.

Line-up de exceptie la The Woman
Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din Europa in 2017), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion), Iuliana Tudor (Prezentator TVR1) si Antoinia Norman (CEO Branson Centre) sunt printre speakerii care au confirmat prezenta la.  Conferinta de Leadership Feminin The Woman ce are loc pe 21 martie la grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca.

The Woman este evenimentul cheie al leadershipului feminin ce cuprinde incepand cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman after 5pm! |

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Parteneri: Ecco Shoes, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe Cosmetics, Art&Craft, Corola Traduceri
Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai
Official Car: AutoWorld
Print Partner: Mindshop
Floral Partner: Magnolia
Official Coffee: MeronMuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia