Cosmoworld: Un eveniment grandios dedicat sectorului beauty professional&wellness.


Cosmoworld nu este numai o expozitie, ci si o intalnire a profesionistilor la cel mai inalt nivel. Prin initiativele noastre vom oferi profesionistilor din domeniul beauty professional&wellness, un excelent mod de a-si imbogati cunostintele, noi avand deja o experienta semnificativa, pe langa ambitia de a ridica acest eveniment la unul de talie europeana in cel mai scurt timp. Editia 2018 va gazdui numeroase momente pe scena si masterclasses importante cu invitati de seama din Romania si din strainatate.

SECTOARE: COSMETICA, COAFURA, MAKE-UP, ESTETICA APLICATA, NAIL, APARATURA, EDUCATIE, SPA, WELLNESS.

Cand? 23 – 24 – 25 MARTIE 2018

Unde? CRYSTAL PALACE BALLROOM BUCURESTI

Cum? Creat de profesionisti in beauty&wellness, pentru profesionisti din beauty&wellness
De ce? Pentru ca este un instrument important de specializare si promovare a businessului tau in cea mai frumoasa dintre industrii.

Obiectivul: crearea unui eveniment dedicat domeniului beauty professional, care sa aprofundeze viitorul profesiei de operator beauty (cosmeticiana, hairstylist, manichiurista/pedichiurista, masoterapeut, makeup artist) cu viziune internationala.
Cosmoworld face parte din portofoliul Salus Media: un sistem care a dat nastere multor evenimente si proiecte care a incheiat aliante strategice, sustinand formarea si dezvoltarea acestui domeniu de nisa.

SALUS MEDIA | www.cosmoworld.ro | +40 726 553 191



sinsay.com/ro

Recomandari din Ghid de Shopping