vivre.ro

Ţi se întâmplă des să mergi pe stradă şi să vezi câte o femeie îmbrăcată ca din reviste, machiată perfect, cu nişte unghii impecabile şi cu o gestică ce atrage respectul celor din jur?! Ei bine, aceasta este femeia modernă, cea care ştie să se preţuiască pe sine şi care îşi conştientizează poziţia în societatea de astăzi.


Nu-i aşa că ţi-ai dori să fii şi tu o astfel de femeie?! Să ai un job sau o afacere proprie care să îţi ofere siguranţă financiară, să ai o familie frumoasă, un soţ şi copii care să te adore... Ţi-ar plăcea să cunoşti toate trucurile prin care să arăţi superb în fiecare zi...?!

Nu e nevoie neapărat de tocuri înalte sau de fuste scurte pentru a fi o femeie modernă! Ci doar să cunoşti mici secrete care îţi pot schimba viaţa. Să nu uităm că suntem femei şi că avem nevoile şi idealurile noastre!

CE VEI GASI LA WORKSHOPUL FEMEIA MODERNA EDITIA 10?

* Experţi în sănătate şi dezvoltare personală... pentru doamne;
* Femei de business care îţi vor împărtăşi din experienţele lor de succes din carieră;
* Specialişti în nutriţie, sport şi remodelare corporală... pentru un corp perfect;
* Un super psiholog, care ne va învăţa paşii pentru a avea zilnic o gândire pozitivă şi productivă;
* Beauty tricks pentru îngrijirea părului şi a pielii;
* Trucuri cosmetice şi de make-up;
* Demonstraţii de gătit rapid şi sănătos (pentru că zilnic timpul ne presează şi toate femeile ar vrea să aloce cât mai puţin timp muncii în bucătărie);
* Şi mai păstrăm şi câteva subiecte nedezvăluite;
* + Multe .... multe surprize şi CADOURI.

Urmăreşte postarile noastre pe Facebook (www.facebook.com/tratamente) pentru a vedea în timp real ultimele noutăţi despre eveniment.

ACORDĂ-ŢI O ZI DE RĂSFĂŢ ŞI VINO LA FEMEIA MODERNA EDIŢIA 10, un eveniment de lux dedicat în exclusivitate femeilor, organizat de revista Tratamente naturiste! Află de la specialişti răspunsuri la toate întrebările şi nevoile tale!

CAND? 18 martie 2018, ora 11.00-19.00 (cu pauză de masă la ora 14.00)

UNDE? Bucureşti, Marcon Calise Ballroom, Str. Constantin Noica nr.140A, sectorul 6, lângă Facultatea de Sport (UNEFS), în zona Podului Cotroceni

INTRAREA GRATUITĂ (se plăteşte doar consumaţia).

PROFITĂ, DAR NU VENI SINGURĂ! Înscrie împreună cu tine şi pe una dintre cele mai bune prietene. Noi ştim să primim fiecare vizitatoare ca pe un oaspete de seamă.  

ÎNSCRIE-TE ACUM AICI: http://alturl.com/mimda! Locurile sunt gratuite, dar limitate.MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia