vivre.ro

Cu ocazia Pastelui, Chocolissimo, unul dintre cele mai mari branduri de ciocolata premium din Romania, lanseaza o colectie delicioasa si inedita.

Aceasta se remarca prin modelele speciale de ciocolata de oferit in dar celor dragi. Sub diferite forme realizate in spiritul acestei sarbatori, Chocolissimo pune la dispozitia clientilor ciocolata care se distinge prin calitatea deosebita si gustul intens.

Colectia de Paste include combinatii delicioase de figurine simpatice, tablete cu arome si adaosuri inedite, cutii elegante cu oua de ciocolata delicioasa si praline realizate manual.

Ciocolata belgiana de Paste

Cele mai noi produse din colectie sunt seturile dulci in ambalaje vesele de sezon. Acestea includ pungute cu oua din ciocolata sau cu diferite creme in interior, figurine in forma de oite, iepurasi si ratuste, dar si briose delicioase de Paste.
   
In aceasta perioada festiva, clientii pot alege mixuri delicioase din oua de ciocolata belgiana alba, neagra si cu lapte, umplute cu creme inedite si asezate intr-o cutie pastelata, cuib de ciocolata belgiana cu oua de zahar, umplute cu crema fina de nuci, figurine in forma de iepuras, flori sau oua decorate.

Pe langa aceste seturi, Chocolissimo propune si tablete in forma de iepuras de Paste, din ciocolata alba si ciocolata neagra, decorate cu bucati de zmeura uscata, migdale, coacaze sau bomboane M&M, dar si oua din ciocolata belgiana alba, cu un decor original realizat din straturi de ciocolata neagra.

Chocotelegrame cu urari de Paste

Chocolissimo ofera pasionatilor de ciocolata si un produs signature: chocotelegrama, care se poate configura pe Chocolissimo.ro. Literele din ciocolata, alaturi de semne de punctuatie si imagini imprimate pe ciocolata, pot fi folosite pentru a crea mesaje si urari personalizate de Paste sub forma de chocotelegrame din ciocolata belgiana fina.

Se pot alege dimensiunea chocotelegramei, textul, tipul de ambalaj, precum si ciocolata decorativa cu simboluri de sezon si nu numai.
Optiunile de personalizare lasa frau liber creativitatii, astfel incat chocotelegramele pot exprima cele mai calde sau iesite din comun mesaje catre cei dragi sau parteneri de afaceri.

Despre Chocolissimo

Povestea Chocolissimo este strans legata de pasiunea pentru ciocolata prin explorarea traditiilor vechi de secole, de productie a ciocolatei veritabile belgiene. Colectiile au la baza ciocolata belgiana premium, cele mai bune si aromate ingrediente naturale, dar si o deosebita atentie la detalii pentru crearea de produse din ciocolata remarcabile si memorabile.

Chocolissimo a luat fiinta in anul 2004 in Polonia, apartinand grupului MM Brown. Astazi compania opereaza in mai multe tari europene ca producator si distribuitor de produse din ciocolata de nisa. Produsele Chocolissimo sunt create in ciocolaterii traditionale din Franta, Belgia, Germania, Tarile de Jos, Elvetia si chiar Madagascar si Australia, de maestri ciocolatieri cu experienta, dupa retete traditionale bine pastrate.

Din 2014 Chocolissimo a intrat si pe piata din Romania , oferind peste 300 de tipuri de ciocolata, produsa manual in ateliere traditionale: praline, ciocolata de baut, fondue de ciocolata, trufe si fructe in ciocolata. Fiecare produs Chocolissimo este placere pura, servita cu emotii sincere si senzatii puternice.MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia