Te invităm la Bounty Fair#28 – ediție de toamnă, 23 – 24 septembrie 2017.

Ne dorim să profităm cât mai putem de ultimele zile calde, așadar și această ediție o să fie tot în aer liber, în frumoasa curte și grădină a Casei Universitarilor București (str. Dionisie Lupu 46).

Târgul de design românesc reunește peste 60 de artiști – pe care îi alegem în funcție de imaginația acestora, diversitateși inovație, pentru ca tu să găsești ceea ce îți place și se potrivește cel mai bine stilului tău.

Pentru că ne dorim ca toată lumea să se bucure de evenimentul nostru avem și 15 ateliere și trei piese de teatru interactivpentru cei mici. Atelierelepermit copiilor să-și dezvolte creativitatea și imaginația prin joaca. Acestea sunt disponibile permanent pe durata evenimentului, iar prețul unui atelier variază între 10 și 30 lei.

Bounty Fair, ediția din weekendul 23 – 24 septembrie 2017, va avea loc la Casa UniversitarilorBucureşti (Str. Dionisie Lupu 46, lângă Parc Gradina Icoanei).

Programul începe de la orele 10:00 pȃnă la 20:00, ȋn ambele zile.

Accesul se face pe bază de bilet, ȋnvaloare de 8 lei de persoană, care se achită numerar, la intrare. Copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Scopul evenimentului este de a aduce creativitatea şi talentul romȃnesc mai aproape de oameni, de a-i informa despre calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, de a susține producția si producătorii autohtoni, dar şi de a crea un mediu de dezvoltare creativă pentru copii şi pentru cei dornici să participe la ateliere. Totodată, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair?

• 15 ateliere de creație pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani (prețul atelierelor variază în funcție de complexitate)
• Piese de teatru interactive pentru copii
• Tombola Bounty Fair, cu premii pe loc, oferite de câteva dintre brandurile participante
• Zonă de hamace în padure
• Picnic la iarba verde
• Restaurant: mâncare gatita, bere și sucuri, limonadă și prăjituri
• Coffee-Bike răspândește aroma cafelei la Bounty Fair
• Butoiul cu înghețată ne răcorește cu aromele sale delicioase
• Selfie foto-corner în foișor
• Expoziție foto în foișor.

Recomandare: Pentru participarea la ateliere și achiziția de produse sfătuim vizitatorii să dispună de numerar, deoarece nu exista POS în fiecare punct de vânzare.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul pe Facebook:
www.facebook.com/events/2027396630828147

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Shop Andreea Raicu Answear Antonio Gatti Astratex BabyDollFashion Bogas Chic-Diva dEpurtat DeHaine DyFashion eHainele eMAG Fashion-24 Fashion Days HaineDelight HaineDeVis IArena IeTraditionala Inna B Clothing LaFemme MaribonIncaltaminte Modlet Moze PriveBoutique StarShinerS Voglia Zappatos Zoot