Restaurantul Elisabeta își continuă stagiunea cu un nou concert, de data aceasta inspirat din muzica Bucureștiului interbelic, din curțile selecte ale vremurilor de atunci. În același timp, pregătim meniuri pe măsură, iar personalul nostru se straduiește să va pregătească o seară deosebită, la nivelul istoriei și frumuseții saloanelor noastre.


Rona Hartner, cea supranumită „Tornada” de presa din Franța, țara sa de adopție, este, fără îndoială, o prezență plină de energie și talent. Intotdeauna i-a placut sa considere insa ca seva si-o trage din gena folclorului romanesc.

De la „Doina din Maramureș” culeasă de Maria Tănase (cu care Rona a fost admisă la Academia de Teatru din București) până la concerte alături de DJ celebri precum Click, Tagada, Chantel, pe plaja din Rio sau Ibiza, sufletul tradițional al muzicii românești, de la sat sau de la oraș, a fost nelipsit din repertoriul Ronei.

Prin el a luat naștere și spectacolul integral dedicat „Păsării Măiestre” la Centenar – NATURA, în regia lui Laurențiu Azimioara, jucat în 43 de reprezentații la Theatre du Gymnase din Paris și înregistrat de Mosaic Music. Un spectacol în care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tănase, alături de muzicieni virtuoși din Balcani, stabiliți în Paris. Un spectacol de muzică, dans, teatru, emoție.

Varianta prezentată în București pe 13 octombrie, la Restaurantul Elisabeta, alături de Taraful București, este una adaptată „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistență din repertoriul folcloric sau lăutaresc omagiat cu această ocazie (Bate vântul frunzele, Cobzarul, Bun îi vinul ghiurghiuliu, Mărie și Mărioară, Cine iubește și lasă, Lung îi drumul Gorjului, Târgoviștea, Mă dusei să trec la Olt, Un țigan avea o casă, Ciuleandra, Ciocârlia…), și nici interpretarea teatrală dată pieselor de formația artistică a Ronei. Va fi și loc de interacțiune cu publicul venit să petreacă timp de 2 ore ca în vremurile în care Maria Tănase cânta și dansa printre noi…

Pentru informatii suplimentare: Natura - Rona Hartner & Taraful București

Bilete disponibile: Click aici

Rez&info: 0727.703.703

www.RestaurantElisabeta.ro

www.TeatrulElisabeta.ro

Restaurantul Elisabeta va prezinta: Natura - Rona Hartner & Taraful Bucuresti

 

 

 

 MuJeR.ro iti recomanda:

Amazoanele.ro ePUB3.ro GastroFun.ro MobiKid.ro SmartHD.ro

MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear BabyDollFashion Benvenuti Bogas Chic-Diva dEpurtat DyFashion Fashion-24 Fashion Days IArena InPuff StarShinerS Zappatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping

PublicitateThe President Pool & Lounge - Vinum & Carmina

The Woman after 5pm Oradea - 27 Septembrie 2018

BabyBoom - 6-9 Septembrie 2018 la Romexpo Bucuresti

Cosmetics Beauty Hair - 27-30 Septembrie 2018
MODEXPO - 27-30 Septembrie 2018
Targul international de mobila BIFE SIM - 12-16 Septembrie 2018