Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Liderul poti fi tu - Dale Carnegie, Stuart R. Levine, Michael CromCum sa-ti faci prieteni, sa ii influentezi pe oameni si sa reusesti intr-o lume aflata in permanenta schimbare.

Vremea directorului ascuns in spatele unui birou impunator, a angajatului lipsit de initiativa, care asteapta sa primeasca sarcini de sus, a trecut.

Dale Carnegie a fost un vizionar. El a cautat si a gasit solutia prin care puteti deveni echilibrati intr-o lume nesigura.

E timpul sa comunicam. E timpul sa asezam in centrul preocuparilor noastre relatiile cu oamenii. Sa ne afirmam si sa ne confirmam valoarea, prin initiativele si faptele noastre.

Daca sunteti in impas, dar vreti sa schimbati ceva in viata dumneavoastra, a familiei, a firmei pentru care lucrati, aplicati principiile lui Dale Carnegie. Autorii acestei carti va provoaca sa deveniti dumneavoastra insiva un conducator. Un lider!

Produs publicat in 2011 de Curtea Veche
Data aparitiei: Septembrie 2011
Colectia Seria Dale Carnegie
Traducator: Elena Neculcea
Format: 155x220
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 216
ISBN: 978-606-588-174-7

Pret: 24 RON - 18 RON
Comanda online pe Elefant

 

 cartepedia.ro

Recomandari din Ghid de Shopping