Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Trenduri, creativitate si viziune pentru a imagina viitorul in hairstyling.

Evenimentul Londa Professional, Drops of Future, a adus pe scenă stilisti consacrați, dar și tinere talente.

Trendurile toamnă/iarnă au fost prezentate de  Costantino de Tommaso, unul dintre cei 4 Directori Globali, care construiesc tendințele în fiecare sezon alături de echipa Londa Professional. În această toamnă/iarnă, accentul cade pe sublinierea unicității fiecăruia dintre noi prin intermediul tunsorii și culorii.

Noutatea o reprezintă utilizarea tehnicii de colorare Hair Strobing, împrumutată din machiaj, care se focusează pe iluminarea trăsăturilor. Aceasta presupune aplicarea nuanțelor deschise în zona conturului feței, care de obicei captează razele soarelui. Distribuirea culorii se face ținând cont de tunsoare. Rezultatul este un contrast blând, dar vizibil între nuanțe, care accentuează trăsăturile și creează un look cu un aspect foarte proaspăt.

Pentru sezonul rece, efectele sunt plasate în special la nivelul gâtului și a umerilor, cu un pattern în zigzag care adaugă asimetrie și crează o tranziție soft între zonele de culoare.

În cadrul evenimentului Drops of Future au fost prezentate colecțiile QUEENDOM a Echipei Londa New Talent și INDIVIDUAL, semnată Londa Team România.

Colecția Queendom este despre femeia care nu uită niciodată să își poarte coroana invizibilă. Iese în evidență prin felul ei de a fi, de a se purta, de a trai. Își poartă hainele, părul  și accesoriile astfel încât să o scoată în evidență.

Colecția INDIVIDUAL pune în evidență unicitatea fiecăruia dintre noi. Clasic sau modern, tradițional sau non-conformist, romantic sau avangardist, perfect neted sau extra-texturat, plin de culoare sau culoarea perfectă: câți hairsilișt, atâtea posibilități.

O altă sursă de inspirație a fost colecția #evolution semnată de Bogdan Mirică și echipa sa. Colectia #Evolution reintegreaza ideea de tesatura impletita, care se regaseste ca simbol de baza in costumul traditional. Acesta simbolizeaza structura familiei, continuitatea vietii, evolutia comunitatii. Colecția a cuprins trei sectiuni reprezentand trecutul, prezentul si viitorul. „Simbolistica autentic românească îmi dă o mare bucurie și m-a inspirat în crearea unei colecșii de coafuri care respiră românește” sustine Bogdan Mirica.

Tot în cadrul evenimentului Drops of Future au fost premiați stiliștii cu cele mai bune lucrări din concursul Londa Beauty Vibes.

CUT & COLOR
Loc    Nume    Salon    Localitate
Locul 1    Cătălin Stănescu    Beauty Studio    Ploiești
Locul 2    Katalin Ciubotaru    Salon Aphrodite    Odorheiu Secuiesc
Locul 3    Mariana Suruparu    Fabrica de Frumusețe    Câmpina
People's Choice Award    Simona Nan    B&P Libe Beauty Studio    Baia Mare
                       
STYLING LONG HAIR
Loc    Nume    Salon concurent    Localitate
Locul 1    Mariana Bălan    Cristian & Michelle    București
Locul 2    Alin Lazăr    Allure    Cluj-Napoca
Locul 3    Ana-Maria Tiliban    The Clique Hair & Make-up    București
People's Choice Award    Ramona Such    Mov Salon    Iașicrockpot-romania.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping