Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Părul tău poate să arate mai suplu și mai puternic dacă îl tratezi cu ingrediente hidratante și naturale.

Șamponul pentru păr fragil Resist de la Wella Professionals oferă protecție firului vulnerabil conferindu-i un plus de forță și elasticitate.

Rooibosul este folosit în mod obișnuit pentru prepararea ceaiului, dar are beneficii prețioase și pentru podoaba ta capilară. Denumit ceaiul vieții lungi, datorită conținutului bogat de minerale și antioxidanți, acesta previne îmbătrânirea prematură a părului.  Odată cu trecerea timpului volumul și abilitatea de coafare se modifică. Complexul Resilience cu creatină și extract de Rooibos întărește bariera naturală protectoare a firului. Rezultatul? Un păr cu volum natural, fortifiat din interior, care rezistă efectelor timpului! Cu Resist Shampoo de la Wella Professionals părul tău poate arăta impecabil la orice vârstă!MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping