Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Cand vine vorba de cadouri, Jessica Cosmetics este o reala inspiratie.

Esti in cautarea unui dar inedit si festiv? Kit-ul Holiday Phenom este propunerea ideala pentru iubitoarele de manichiuri rezistente si stralucitoare. El contine un tratament de intretinere – REWARD, un lac de unghii si un top – Phenom Finale Shine.
   
REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. Imbogatit cu plante naturale si antioxidanti, cu vitaminele A, C si E, acest produs mentine sanatatea, rezistenta si flexibilitatea unghiilor. Calciul si extractul de aloe vera sunt cele care vor proteja impotriva fisurilor viitoare.
   
Lacurile de unghii Phenom Vivid Color ofera rezistenta indelungata si stralucire intensa. Secretul consta intr-un polimer revolutionar si un initiator foto aflat in  topul pentru stralucire - Finale Shine.  Prin expunere la lumina naturala, acestea lucreaza impreuna si rezista pe unghie pana la 10 zile.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping