Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

În timpul sarcinii, până la 95% din fire pot fi în faza de creștere activă.


Fiecare dintre noi suntem unice. Speciale. Și asta e minunat. La fel e și cu sracinile noastre. Cu modul în care ne purtăm copiii. Cu felul în care ne arată corpul după 40 de săptămâni de gravidie. La fel e și cu părul. Și cu tenul.

Schimbările din sarcină
Cand ești însărcinată și după ce naști, schimbările nivelului de estrogen și progesteron sunt responsabile pentru majoritatea simptomelor pe care le experimentezi. Indiferent că vorbim de piele, păr sau de starea ta interioară.

Mămicile și căderea părului
Ce putem sigur sa iti spunem, este ca 75% dintre proapetele mamici se confrunta cu o cadere mai vizibila a parului dupa ce au nascut. La 6 saptamani dupa naștere, rata de creștere a parului scade, iar caderea parului se intensifica si devine vizibila. Subțierea parului este o problema uzuala pentru mame la aproximativ 3-4 luni, dupa naștere și poate sa dureze pana la 1 an.

Soluții la îndemână
De aceea, există Nioxin. NIOXIN este soluția pentru un păr cu aspect mai bogat, mai des, în doar 4 săptâmani. De ce?  Creat o mamă, Nioxin are un system de îngrijire în 3 părți, cu un  efect complex. Mai exact, sistemul Nioxin reduce pierderea firelor de păr datorată ruperii, întărește structura firului de păr și oferă părului un aspect mai bogat.

Părul și ritmul său de creștere
Părul nu creşte în mod continuu de-a lungul vieţii, ci conform unui proces ciclic ce are faze prelungite de creştere activă care alternează cu perioade relativ scurte de inactivitate. Există trei faze ciclice: faza de creştere (anagenă), faza de tranziţie (catagenă), faza de inactivitate (telogenă). În orice moment, cele mai multe fire se găsesc în faza de creștere, iar altele sunt în tranziție sau cad. În timpul sarcinii, până la 95% din fire pot fi în faza de creștere activă.

Nioxin
Inspirat din ritualul skin-care, NIOXIN oferă 6 sisteme personalizate create din 3 părți, curățare-optimizare-tratare oferite de NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer și Scalp Treatment.

Sistemul în 3 părți are efect complex:
1. Reduce pierderea firelor de păr datorată ruperii
2. Oferă părului un aspect mai bogat
3. Întăreşte structura firului de păr
4. Oferă rezistenţă firului de păr împotriva degradării
5. Curăţă scalpul de reziduurile de sebum
Întreabă hairstilistul ce sistem este potrivit pentru tine.manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping