Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Există tot felul de mituri pe care le-ai auzit fie de la prietene, mama ta sau chiar în timpul vizitelor la salon.

Unele dintre sunt menționate de atât de multe ori, încât nu este de mirare că că nu mai știi ce este adevărat și ce este mit.

Ionela Chiriac, trainer ghd, îți dezvăluie care este logica (sau lipsa ei) din spatele câtorva dintre cele mai des invocate mituri despre păr.

Mitul #1 Părul meu are o zi proastă

Sigur îți sună cunoscut expresia  “bad hair day”. Este o realitate cu care se confruntă toată lumea: acele zile în care părul tău nu stă cum ți-ai dori, oricât ai încerca. Ei bine, experții ne contrazic. De fapt, cel mai probabil ai un program supra-aglomerat și ai amânat vizitele la coafor. Poate că trebuie să îți tai vârfurile sau ai nevoie de o tunsoare nouă. Un refresh de culoare ar putea fi de asemenea o soluție.

“Cea mai mare provocare  pentru multe femei este lipsa timpului. Este important să îți tunzi vârfurile regulat pentru un look impecabil. Un refresh de culoare sau o tunsoare nouă fac diferența când vine vorba de modul în care se așează părul tău.   “

Spune adio zilelor în care părul  tău nu stă așa cum dorești cu produse potrivite de styling și de îngrijire potrivite.

Atunci când coafura ta arată perfect, outfitul tău este pus în valoare și te vei simți mai bine!

Mitul #2 Coafarea termică zi de îți distruge părul

Coafarea termică poate deveni o problemă pentru părul tău. Instrumentele de styling pot atinge temperaturi de până la  220°C, iar podoaba ta capilară este afectată, mai ales dacă le folosești zilnic. De fapt, coafarea termică depinde de instrumentele de styling pe care utilizezi.

„ Atât timp cât folosești instrumente de styling de calitate și un spray de protecție termică îți poți coafa părul ori de câte ori dorești. Foarte multe persoane nu folosesc instrumentele de coafat potrivite, sacrificând sănătatea părului, pentru a obține rezultatele dorite. Temperatura optimă de coafare este de 185°C, care trebuie menținută pe tot parcursul procesului de styling,“ explică trainerul ghd.

Instrumentele de styling ghd sunt prevazute cu un sistem de răcire și termostat de avertizare, astfel că se închid automat daă nu mai sunt folosite timp de 30 de minute.

Mitul # 3 Placa este singurul instrument de styling de care ai nevoie

Deși există numeroase trucuri și tutoriale care demonstrează versatilitatea plăcilor, specialiștii sunt de părere că îți limitezi posibilitățile de styling cu un singur instrument.

“Alege instrumentele de styling potrivite pentru tine. Cu stylerul ghd platinum poți obține rezultate uimitoare fără a compromite sănătatea podoabei capilare. Poți opta pentru  bucle cu aspect profesional sau  naturale, păr drept sau mai mult volum,” recomandă Ionela Chiriac.

Investește în instrumente de styling de calitate care te vor ajuta să creezi cofura pe care ți-o dorești!manzara.ro

Recomandari din Ghid de Shopping