Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Părul fin poate fi un motiv de frustrare când vine vorba de coafare.

Dacă adaugi prea puține produse de styling după câteva ore se pleoștește, iar dacă folosești prea multe...obții un rezultat similar. Păruș moale, fără volum, poate fi o provocare pentru oricine.

Dar nu dispera!Avem pentru tine câteva trucuri simple, direct de la specialiști,  prin care poți îți poți transforma complet look-ul. Suvițe ample, de impact? Acum este posibil dacă ții cont de acest reguli!

Eduard Virag, ambasador NIOXIN ROMÂNIA, te învață 3 trucuri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când coafezi părul fin.

1. Apelează la tehnicile potrivite de styling

Părul fin are un diametru cu până la 30% mai redus decât cel normal. Nu este de mirare că obținerea volumului poate fi o misiune destul de dificilă.  Iar dacă nu folosești  tehnicile potrivite  de styling pentru acest tip de păr riști să pierzi chiar și volumul natural pe care îl are.

Este important să acorzi o atenție specială zonei rădăcinilor pentru a crea volum.

„În cazul unui păr fin trebuie să acordăm atenție sporită zonei rădăcinilor. Aici trebuie insistat pentru a crea volum. Părul fin trebuie uscat în sensul opus creșterii dacă vrei o podoabă capilară mai abundentă”, explică Eduard Virag,

2. Alege produsele corecte de îngrijire

Părul fin poate fi problematic și are nevoie de  o rutină de îngrijire specială pentru a crea efectul dorit. 

„Un păr fin are nevoie de produse adaptate - de produse de volum sau de produse pentru păr fin. Dacă folosești prea multe produse hidratante sau hrănitoare, te alegi cu un păr încărcat, care se îngrașă ușor și își pierde mișcarea”, recomandă specialistul Nioxin.

3. Alege cu grijă produsele de styling

U n astfel de tip de păr are nevoie și de aliați, adică de produse de styling care să îi păstreze volumul obținut la coafare.

„Structura  părului fin este lipsită de fermitate, ceea ce înseamna că ea nu poate păstra forma coafurii. Acesta  are nevoie de produse de îngrijire ce oferă rezistența părului și care vin să stabilizeze structura,” explică Virag.

Diaboost este un tratament marca Nixoxin care dă un aspect mai voluminos parului, ca și cum ai avea în plus 11.000 de fire. În plus, oferă părului mai multă flexibilitate, ceea ce îl face mai ușor de coafat, fără să îl încarce sau să devină uleios sau lipicios.

Preț recomandat Diaboost Nioxin: 143leineer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping