Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Uită de make-up-ul natural și încearcă ceva ieșit din comun, nebunesc, de neuitat!

Noua colecție Miss Sporty te va aduce în centrul atenției. Îți plac aparițiile inedite de pe podiumuri sau de pe Instagram? Atunci trebuie să încerci colecția „Look Îndrăzneţ de Petrecere” de la Miss Sporty – vei avea cel mai cool look, la orice party ai merge!

Crazy Smoky! Creion-Fard de Pleoape
Aceasta este cu siguranță cea mai ușoară modalitate de a realiza un machiaj smoky eyes! Având o aplicare ușoară și rezultate perfecte de fiecare dată, acest combo între liner și fard te va face să uiți de orele întregi petrecute în fața oglinzii!

1. Folosind mișcări scurte, colorează-ți pleoapele superioare în nuanțe intense cu aplicatorul special al creionului sau optează pentru o dungă groasă, trasată la baza genelor. Este atât de ușor!
2. Acum trebuie doar să întorci creionul și să folosești burețelul moale pentru un blend perfect.
Pigmenții pe care creionul Crazy Smoky! îi conține sunt atât de intenși încât make-up-ul tău va rezista întreaga noapte – pana la 9 ore, mai precis. Vei avea un look de neuitat!

Negru este o nuanță clasică, desigur – dar acesta este doar începutul. Noul creion deschide porțile către o nouă lume smoky-eyes. Ai de ales între 5 culori cu totul speciale – nuanțe delicioase de maro, griuri urbane, nuanțe de nude demne de podium, roz pal pentru cele mai cool look-uri.
Preţ recomandat: 14 RON*

Crazy Look! Mascara
Noua Crazy Look! Mascara îți va aduce un volum impresionant și îți va îmbrăca genele într-un negru atât de intens, încât fața ta va radia! Este foarte ușor de aplicat.

Crazy Look! Mascara îți va alungi genele și le va oferi un volum incredibil cu ajutorul unei formule hiper-pigmentate, care nu se întinde şi nu curge. Dar nu doar formula este specială – peria Crazy Star este creată pentru un efect extrem de dramatic, atât pentru genele superioare, cât și pentru cele inferioare. Preţ recomandat: 16,50 RON*
 
Crazy Tip: Evidenţiază-ţi genele  din colțul exterior al ochilor și redefinește-le forma. Acest truc îți va mări ochii și vei avea un look 100% fabulos!

Crazy Look! Tuş de Ochi
Niciun look de party nu ar fi complet fără eyeliner, iar cu ajutorul acestui tip, iți vei contura ochii cu cele mai glossy și mai întunecate culori. Este perfect pentru a crea cel mai hot look al sezonului – eye dot. Dupa ce a apărut prima dată pe podiumuri, acest look a fost adoptat de modele, celebrități și de întregul Instagram. Un singur punct, aplicat direct pe pleoapa inferioară, sub pupilă, este cea mai ușoară și subtilă abordare. Sau, daca te simți foarte creativă, aplică o linie de puncte imediat sub pleoapa inferioară, pentru o apariție cool & crazy!

Dar asta nu este tot! Poți folosi liner-ul pe post de... creion de tatuat! Creează tatuajul pe care ți l-ai dorit întotdeauna oriunde pe corp – arată atât de real și va rezista până la 12 ore. Preţ recomandat : 14 RON*

My BFF Matte Ruj de Buze
Nopțile în oraș necesită un look statement al buzelor – My BFF Matte Ruj de Buze este perfect pentru aceste ocazii – cele 5 noi nuanțe mate, delicioase, inspirate de look-urile de pe podium, vor rezista întreaga noapte și nu îți vor usca buzele. Te vei simți foarte confortabil si vei arăta fantastic ore întregi. Preţ recomandat: 12 RON*2
 
Crazy Glitter Top Coat cu Efecte Speciale
Dacă nici atunci când ieși în oraș nu poți folosi glitter, atunci când? Este timpul ca unghiile tale să iasă din anonimat și să strălucească – un ingredient esențial pentru orice look de party. Aplică peste orice nuanță de ojă un strop de glitter cu ajutorul acestor 3 tipuri de top-coat. Argintiu, Auriu sau o nuanță dulce de pastel, albastru. Sweet & cool în același timp!

Preţ recomandat: 8,50 RON*

Îndrăznește să ai un look ieșit din comun!

1, 2 Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).neer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping