Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Ești pregătită să depășești barierele frumuseții? Rimmel London lansează un nou fond de ten și un anticearcăn care sfidează normele machiajului de lungă durată.

Fondul de ten Lasting Finish Breathable și Anticearcănul Lasting Finish Breathable asigură o acoperire extrem de ușoară, fluidă, fără imperfecțiuni, de lungă durată și cu toate acestea produsele îi permit tenului tău să respire. În sfârșit, un fond de ten care rezistă zi și noapte și se simte foarte ușor pe piele. Acum, asta e ceea ce numim noi o gură de aer proaspăt!

Fondul de Ten Lasting Finish Breathable
Lasting Finish Breathable este fondul de ten cu acoperire 100% naturală; un adevărat beauty game-changer. Formula cu acoperire medie este rezistentă la transfer și la umezeală (pentru aproximativ 25 de ore), nu lasă imperfecțiuni și hidratează tenul. În plus, are factor de protecție 20 SPF. Îți poți iubi pielea în timp ce trăiești un stil de viață autentic londonez. 

Textura extrem de ușoară, durabilă, care permite tenului tău să respire, se datorează formulei Rimmel cu anti-oxidanți, care include de asemenea Vitaminele A, C și E.

Iar pentru a se asigura că există o nuanță perfectă pentru tine, Rimmel a creat 6 nuanțe pentru acest fond de ten, de la cele deschise, la cele medii și mai închise. Pentru a fi și ușor de folosit, acest fond de ten vine într-un ambalaj elegant, dotat cu aplicator ergonomic. În plus, accentul argintiu și fontul roșu se contopesc într-un design îndrăzneț, contemporan.

Preț recomandat: 47 RON*1
Nuanțe:      

LIGHT                    #100 Ivory       
#103 True Ivory       
MEDIUM                #200 Soft Beige    
            #203 True Beige
                    #300 Sand
DARK                    #400 Natural Beige       

Anticearcănul Lasting Finish Breathable
Ușor precum aerul, Anticearcănul Lasting Finish Breathable este partenerul perfect al fondului de ten Lasting Finish Breathable. De-acum, îți poți lua la revedere de la imperfecțiuni și pete, în timp ce pielea ta respiră. Având o acoperire medie, acest anticearcăn oferă o finisare superbă, netedă, a zonelor vizate, fără acea senzație de greutate și ten încărcat. Asemeni fondului de ten, rezistă la transfer și umezeală până la 25 de ore. Cum să nu îl iubești?!

Pentru o potrivire perfectă cu fondul de ten, Rimmel a creat două nuanțe naturale ale anticearcănului, care se potrivesc atât tenurilor deschise, cât și celor mai închise. Tubul de anticearcăn este prevăzut cu un aplicator ce facilitează aplicarea și blending-ul. La fel ca în cazul fondului de ten, ambalajul argintiu este inscripționat într-o notă modernă cu caractere roșii.

Lasă-ți pielea să respire frumusețe. Descoperă fondul de ten și anticearcănul din gama Lasting Finish Breathable. TENUL TĂU RESPIRĂ. Live the London Look.
Preț recomandat: 27 RON*
Nuanțe:   

            NEUTRAL       
LIGHT                    #100 Fair
MEDIUM                #200 Light

Insta Duo Contour Stick
Camera de fotografiat iubește pomeții bine definiți. Creează fie un look natural, fie unul îndrăzneț și foarte bine evidențiat cu ajutorul acestui stick cu două capete care face ca tehnica de contouring să fie foarte ușoară. Un capăt este pentru contouring și este disponibil în două nuanțe, iar celălalt este un iluminator cu finisare sclipitoare pe care make-up artiștii îl recomandă pentru a reflecta lumina. Formula cremoasă și delicată a Batonului de Conturare 

îți oferă un aspect definit, bine conturat. Acum este extrem de ușor să îți accentuezi trăsăturile faciale cu ajutorul umbrelor și al luminilor pentru a obține seflie-ul perfect!
Preț recomandat: 39,9 RON*3
Nuanțe: Light, Medium

*1,2, 3 Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).wevelvet.ro

Recomandari din Ghid de Shopping