Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Dermapen este solutia cea mai avansata, eficienta si sigura pentru rejuvenarea pielii, care ofera pacientilor rezultate surprinzatoare in ceea ce priveste frumusetea tenului si este usor de folosit de catre medicii esteticieni.


Dermapen foloseste ace detasabile de unica folosinta pentru a trata acneea activa, leziunile pigmentare, alopecia, cicatrici de acnee sau traumatice, dar imbunatateste si calitatea pielii cum ar fi ridurile sau porii dilatati. Dl. Christie a scos in evidenta avantajul Dermapen,  unul din cele mai copiate instrumente in estetica,  fata de alte dispozitive cu role si ace, si anume posibilitatea de a regla viteza si adancimimea la care sunt introduse acele, mai putine urme pe piele si o recuperare rapida.

Vedetele confirma calitatea tratamentului

Angelina Jolie este doar una din vedetele banuite ca ar fi apelat la chirurgia plastica si peeling-ul chimic, cand de fapt ea folosea aceasta noua tehnica de rejuvenare faciala.

Acelasi tratament l-a incercat si Gianina Corondan, bucurandu-se acum de un ten mult mai neted si intins: „As fi vrut sa stiu incerc mai demult Dermapen pentru ca functioneaza cu adevarat. Nu e un tratament facial dureros si rezultatele se vad, iar acum la o saptamana, pielea este mult mai luminoasa, porii s-au inchis si tenul arata foarte, foarte bine. Am simtit usoare intepaturi, dar a meritat intru-totul. Chiar m-au intrebat prietenii, ce-am patit, ca ceva e schimbat la mine, in sensul ca tenul e mai stralucitor si mai fin, iar urmele pe care le aveam nu se mai vad. Ei bine, da, am descoperit o terapie cu adevarat minunata, pe care o s-o continuu cu siguranta la Fazzada, Clinica Laser de Reintinerire, un etalon pentru estetica noninvaziva”, spune Gianina Corondan.

Metoda de reintinerire a pielii prin inteparea pielii cu ace dateaza de sute de ani si pare aparent primitiva in contextul solutiilor moderne si cosmeceuticelor. Astfel, prin intepaturi simultane se creeaza mici inflamatii care determina crearea de nou colagen, iar cicatricile si ridurile devin usor-usor insesizabile.

„Pe acelasi principiu se bazeaza si Dermapen. Are forma unui stilou dotat cu un cordon de electricitate la capat, care foloseste ace de unica folosinta care sunt introduse in piele la diferite adancimi. Ceea ce diferentieaza Dermapen de predecesorii sai consta in vibratiile de care dispune, ce reduc senzatia de durere si fac tratamentul foarte usor de suportat. Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan, induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine practic inexistenta. Astfel, prin aceste intepaturi simultane, se produce o reactie de inflamatie care duce la producerea de colagen in piele si automat la o reintinerire a acesteia. Atentie insa, in piata exista foarte mult dispozive contrafacute cu ace, care pretind aceleasi rezultate ca si Dermapen”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician si manager Clinica Fazzada.

Toate tratamentele faciale, inclusiv cu Dermapen, pot fi realizate la Clinica Laser de Reintinerire FAZZADA, ce inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, cat si programele unice, Pret-a-traiter.reverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping