Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Părul drept arată cel mai bine atunci când este neted, lucios și sănătos.

Conferă look-ului tău un aer sofisticat și elegant cu suvițe impecabile!

Dar cum faci părul drept să reziste pe toată durata zilei? Îți dezvăluim câteva trucuri utile și un mix de produse de styling must-have pentru a te bucura de un păr drept perfect!

Cum pregătești părul înainte de îndreptarea cu placa?
Pregătirea părului înainte de coafare este un pas esențial pentru a a obține rezultatul dorit.  Dacă vrei un hairstyle disciplinat, fii foarte atentă la tipul de șampon pe care îl folosești.

Alege un șampon hidratant sau anti-frizz și stai departe de cele purificatoare, pentru volum sau cele pentru păr gras. Acestea usucă și mai tare firul de păr.

Aplicarea balsamului este obligatorie pentru a netezi cuticula firului.  Poți adăuga și o mască hidratantă pentru a hrăni în profunzime podoaba capilară.

Alege produsele de styling potrivite înainte de coafare
Înainte de a folosi placa, părul tău trebuie să fie complet uscat. Părul se va deteriora mai repede dacă este încă ud în momentul coafării.

Pregătește părul înainte de a-l întinde cu placa cu o loțiune  de styling.  Resolute Lift de la SP creează baza optimă pentru uscarea cu foehnul sau montarea pe bigudiuri. E la fel de bun și  atunci cînd vrei să îți întinzi părul. De ce? Pentru că acest produs oferă protecție împotriva căldurii din timpul coafării.

Alege instrumente de styling de cea mai înaltă calitate care nu compromit sănătatea părului tău. De exemplu, stylerele ghd mențin o temperatură sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Acestea protejează structura firului de păr,  menținându-i strălucirea și hidratarea naturală.

Pentru un păr drept și cu volum alege  un produse de styling care oferă sprijin pentru îndreptarea șuvițelor. Perfect Hair de la SP oferă mai mult volum și o finisare elegantă cu luciu perlat.

Preț recomandat SP Resolute Lift:81 lei
Preț recomandat SP Perfect Hair: 89 leireverse.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping