Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Ca și cum frigul și aerul rece de afară nu ar fi suficient de supărătoare, coafarea și îngrijirea părului tău devine mai dificilă în această perioadă.

Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet look-ul!
   
Din fericire, există câteva trucuri simple pe care le poți încerca pentru a-ți disciplina părul.

Violeta Pavlovici, hairstylist Londa Professional, îți dezvăluie care sunt pașii care ar trebui să facă parte din rutina ta de îngrijire,dacă vrei să scapi de electrizarea lui.

Alege un șampon hidratant!
Dacă ai părul poros, al cărui volum este greu de stăpânit, folosește un șampon pentru hidratare (Deep Moisture de la Londa Professional). Ingredientele conținute de gama Deep Moisture te ajută să reții umiditatea în păr și să combați părul rebel.

Nu uita de balsam și tratament de hidratare
Nu sări peste conditioner! Mai mult,o dată pe săptămână folosește un tratament intensiv de hidratare.  Alege un balsam adaptat, care conține ingrediente cum ar fi uleiul de avocado sau cel din germeni de grâu. Recomandarea noastră? Sleek Smoother de la Londa Professional.

Lasă părul să se usuce în mod natural
“Înainte să îți usuci părul cu un uscător, lasă părul să se usuce în mod natural 80-90%. Uscătorul poate electriza și mai rău părul”, avertizează hairstylistul Londa Professional.

Prea mult aer fierbinte concentrat direct asupra părului îl poate deshidrata. Și asta, mai ales în timpul lunilor de iarnă, când aerul este mai puțin umed. Dacă ai părul ușor ondulat, lasă părul să se usuce natural în proporție de 90%, apoi folosește un uscător pentru a-l usca integral.

De asemenea, un alt sfat al specialiștilor este sa utilizezi un uscător cu difuzor la viteza redusă.

Încearcă uleiurile de păr pentru a preveni electrizarea părului
Periază-ți părul în mod regulat pentru a ajuta uleiurile naturale să se distribuie pe întreaga suprafață a cuticulei, menținându-ți părul hidratat. Pentru îngrijirea părului uscat, recomandarea este să folosești un ulei pentru păr (poți încerca uleiul de argan) pe care să îl aplici pe lungimi și vârfuri. Uleiul acționează ca o barieră, împiedicând umezeala să intre în păr.

Ține tot timpul în geantă un produs de styling pentru eventuale retușuri
Dacă te prinde ploaia și părul devine rebel, serul de păr va fi cel mai bun prieten al tău (încearcă fie Serul Anti-Static Satin On sau Uleiul cu formula ușoară Velvet Oil, ambele de la Londa Professional).

Dacă părul este prins într-o coadă de cal și părul începe să se electrizeze, îl poți domoli cu un fixativ cu fixare flexibilă.

Prețuri recomandate
Șampon Deep Moisture Londa Professional: 33 lei
Conditioner Sleek Smoother Londa Professional: 47 lei
Ser Anti-Static Satin On Londa Professional: 29 lei
Velvet Oil Londa Professional: 78 leiincaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping