Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Sigur ai auzit pana acum despre noua terapie numita CAVITATIE! Este foarte in voga datorita rezultatelor fascinante mai ales in ceea ce priveste topirea grasimilor localizate, spargerea nodulilor adiposi .


Stimularea continuă cu supra-presiune cavitaţională rupe membranele celulare şi cauzează o implozie care face ca particulele de grăsime (trigliceride) să se distrugă şi să se transforme din substanţa solidă, în substanţă lichidă (digliceride), putând fi absorbite mai uşor de către sistemele de eliminare naturala ale organismului, sistemul limfatic şi căile urinare, prin urmare este ideal daca dupa sedinta de cavitatie 40k efectuezi un masaj anticelulita sau un drenaj limfatic, prin intermediul caruia vei elimina grasimile intr-un ritm alert!

Dupa numai 3 sedinte clientele au dat pana la -4cm in cirumferinta picioarelor si pana la -6cm la abdomen! Terapia este nedureroasa, nu creeaza dependenta corpului si se recomanda chiar si in cele mai avansate cazuri de celulita si de acumularea nedorita de grasimi localizate, precum genunchi, zona inghinala, solduri, aripioare, fese!

Rezultate:
- Scadere rapida in centimetri
- Remodelare vizibila dupa prima sedinta
- Dizovarea grasimilor
- Remodelare localizata
- Rezultate similare unei lipoaspiratii locale

Contraindicatiile pentru tratament includ:
- perioadele de sarcina, alaptare, menstruatie
- persoane purtatoare de proteze metalice
- persoane purtatore de stimulator cardiac
- cicatrici,hernie sau boli de piele
- epilepsie
- deficiente renale

O sedinta dureaza 30minute iar frecventa ideala de efectuare a procedurilor este de 1sedinta la 5-7 zile. Specialistii recomanda UN SET DE 3-6 SEDINTE si ulterior PENTRU INTRETINERE 1 SEDINTA/ LUNA SAU SERII DE 6 SEDINTE LA FIECARE 3 – 6 LUNI!

Promotii luna decembrie 2017:
8  masaje anticelulita/ drenaj limfatic 50min + 4 cavitatie 40k/radio tripolara 30min = 349 lei

6 sed cavitatie 40K / RADIOFRECVENTA TRIPOLARA 30min + 2 sedinte GRATUITE–249 lei

BettyBlue Unirii
PiataUnirii - Strada Stelea Spatarul nr. 3A etaj 1 sector 3 Bucuresti
telefon 0727 767 008 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.        

BettyBlue Victoriei
Piata Victoriei - Strada Gina Patrichi nr 1 etaj 1 sector 1 Buuresti
telefon 0733 319 447 email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

www.bettyblue.ro

 

 vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping