Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Fiecare femeie a visat, macar o data in viata, sa aiba buzele mai mari si mai bine conturate, capatand astfel un aspect fizic mai placut si, de ce nu, un zambet mai senzual.

Insa, de cele mai multe ori, lucrurile s-au oprit la simpla dorinta si asta din cauza interventiilor complicate si a costurilor ridicate pe care le presupune o astfel de procedura. Insa, ce ati spune daca ati afla ca astazi exista o metoda complet naturala si benefica pentru marirea buzelor, utilizata de specialistii in estetica faciala pentru a reda conturul optim al acestora si aspectul mult dorit? Tehnologia utilizata poarta numele de MeaPlasma si foloseste plasma proprie pentru marirea buzelor.

“MeaPlasma este o metoda inovatoare folosita in medicina regenerativa, care utilizeaza plasma imbogatita in trombocite si factori de crestere, pentru augmentarea buzelor in mod natural si sigur. Practic, medicul va extrage, intr-o eprubeta MeaPlasma, 8,5 ml de sange de la pacienta, si, in urma unui proces de centrifugare, va obtine plasma imbogatita in trombocite si factori de crestere. Ulterior, o parte din aceasta plasma este supusa unui proces termic din care va rezulta termogelul MeaPlasma utilizat pentru injectarea buzelor pacientei”, povesteste Dr. Mihai Baican, medic specialist certificat in tehnologia MeaPlasma, din cadrul clinicii Fizio Estetix.

De asemenea, acesta enunta atuurile unei astfel de proceduri in comparatie cu alte metode de augmentare a buzelor:

1. Gelul obtinut prin procesarea termica a plasmei este complet natural, el fiind de provenienta proprie, deci nu contine niciun compus chimic care ar putea afecta in timp sanatatea pacientei sau calitatea buzelor acesteia;
2. Deoarece gelul este de provenienta proprie, organismul nu il va percepe ca pe un corp strain si il va accepta mai usor, contribuind astfel la un aspect mai uniform si natural al buzelor. In acest sens, foarte utila este si tehnica de injectare, care presupune aplicarea uniforma a gelului, in volumul buzelor, si nu punct cu punct, ca in alte cazuri.
3. Efectele unei astfel de proceduri dureaza intre 4 si 6 luni, deci pacienta se va bucura de noul aspect al buzelor o perioada mai indelungata, acest lucru fiind dependent si de particularitatile biologice ale fiecarei persoane in parte, la fel ca si in cazul altor proceduri de augmentare.
4. Plasma imbogatita in trombocite, care sta la baza gelului obtinut, are si un puternic efect terapeutic. Buzele nu se transforma doar la exterior, ci si la interior prin actiunea factorilor de crestere continuti de produs. Buzele se regenereaza dupa ce au fost injectate, prevenind astfel aparitia fibrozelor.

Medicul a mai adaugat si faptul ca “plasma obtinuta prin procesul de centrifugare se poate utiliza si fara procesarea sa termica, doar pentru simpla hidratare, regenerare si reimprospatare a buzelor in perioada de iarna. De asemenea, persoanele care inca nu sunt hotarate si vor sa testeze cum le-ar sta cu buzele marite, pot incerca aceasta procedura, cu plasma simpla, care se resoarbe in 24 de ore. In felul acesta, se pot decide daca si cat sa isi augmenteze buzele folosind ulterior termogelul MeaPlasma.”

“MeaPlasma se situeaza astfel la granita dintre medicina estetica si medicina regenerativa, imbinand in mod armonios atat beneficiile pe care le presupune marirea in volum a buzelor, cat si efectele terapeutice remarcabile pe care plasma imbogatita cu trombocite le are asupra tesuturilor. MeaPlasma mai este folosita si in patologia ortopedica, pentru tratarea bolilor reumatice, precum si in patologia demato-cosmetica, pentru efecte uimitoare la nivelul tenului. Este important pentru noi, ca in cadrul clincii Fizio Estetix, sa abordam in mod holistic dorintele pacientilor, avand grija sa le oferim ceea ce isi doresc intr-un mod sanatos, fara riscuri si complicatii”, a declarat Nusa Ioana, promotorul conceptului Fizio Estetix si consilier medical in cadrul clinicii.

Tehnologia MeaPlasma-Termogel de marire a buzelor dureaza aproximativ 30 - 40 de minute, timp in care se obtine gelul si se injecteaza. Se realizeaza fara durere datorita anesteziei aplicate si se recomanda repetarea procedurii o data la 6 luni.

*Fizio Estetix este o clinica holistica de diagnostic, tratament integrativ, recuperare medicala si estetica, ce are in componenta sa o echipa multidisciplinara de specialisti care abordeaza problemele pacientilor din perspectiva psiho-medicala. Astfel, in cadrul clinicii, sunt imbinate urmatoarele servicii inovative in tratarea pacientilor: ozonoterapie, autohemoterapie hiperbara, terapia Vampir (PRP), kinetoterapie, fizioterapie (laserterapie, magnetoterapie, terapia Tecar, terapie cu ultrasunete, electroterapie), masaj, consiliere psihologica, vindecare reconectiva. Pentru mai multe informatii vizitati fizioestetix.ro.neer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping