vivre.ro

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 27 - 30 septembrie 2018, la Romexpo.


De 24 de ani, COSMETICS BEAUTY HAIR promovează industria cosmeticelor din România și devine, astfel, locul de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, care vor fi prezenți cu oferte inedite, în tendințele sezoanelor 2018-2019.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business),  pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client), pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Expoziția aduce în prim-plan cele mai noi tendinţe în make-up şi hair styling prezentate de profesioniştii din domeniu în cadrul unor evenimente conexe la care vizitatorii beneficiază de sfaturi utile şi demonstraţii din partea specialiştilor.
    
Pe întreaga durată a evenimentului mii de produse pot fi achiziționate cu discount de către publicul larg. Totodată, la Cosmetics Beauty Hair 2018, specialiștii din industria frumuseții au posibilitatea de a găsi noi distribuitori și de a încheia parteneriate strategice.
   
Program de vizitare:

- 27 - 29 septembrie 2018 (joi - sâmbătă):  orele 10:00 – 18:00.
- 30 septembrie 2018 (duminică): orele 10:00 – 16:00.

Pentru mai multe detalii despre manifestare, accesaţi:

- website: www.expocosmetics.ro
- e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  
- Facebook: ExpoCosmetics

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping