Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Jessica Cosmetics lanseaza colectia de vara SUGAR TOWN. Trei lacuri de unghii stralucitoare, delicate si de lunga durata.

[[[

   
Viata nu este perfecta, insa unghiile tale pot fi. Tot ce ai nevoie este o doza mica de „zahar”.
 
- Laffy Taffy -  roz bubblegum;
- Red Hots  - rosu stralucitor Hip, poppy;
- Gumdrop – alb radiant.
    
Noile nuante Sugar Town Phenom sunt disponibile individual, sau in formula de cinci, alaturi de tratamentul-baza Bend Don’t Break si topul final cu uscare rapida,  Phenom Finale Shine.
    
De ce Phenom Collection? Deoarece vorbim despre lacuri de unghii cu uscare rapida, rezistenta indelungata de pana la 10 zile si stralucire intensa. Secretul consta intr-un polimer revolutionar din lacul de unghii si un initiator foto din topul pentru stralucire – Phenom Finale Shine. Prin expunere la lumina naturala, acestea lucreaza impreuna. Rezultatul este o manichiura rezistenta, cu un luciu intens.
    
O manichiura mai rezistenta cu tratamentul Bend Dont’t Break? Cu polimeri de hidratare, acest complex revolutionar imbunatateste starea unghiei naturale. Ii creste rezistenta si flexibilitatea, impiedicand ruperea lor.
    
Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu contin niciuna dintre urmatoarele 7 substante: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane si nu au fost testate pe animale ( cruelty free 100%).

Jessica Cosmetics prezinta SUGAR TOWN - PHENOM SUMMER COLLECTION


Despre JESSICA COSMETICS
JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

Phenom – 54 lei/buc
Bend Dont’t Break – 101 lei
Phenom Finale Shine – 54 lei

 

 

]]]
magazinzebra.ro


lentiamo.ro


nouriso.ro


cbexclusive.ro


evomag.ro


cbexclusive.ro


ecco-shoes.ro


bestkids.ro


bibloo.ro


apiland.ro


cartepedia.ro


monacofit.com


avon.ro


laami.ro


bottegaverde.ro


mahoni.ro


carlaboutique.ro


avon.ro


sabon.ro


astratex.ro


magazinzebra.ro


libris.ro


starshiners.ro


brandcircus.ro


avon.ro


carlaboutique.ro


kurtmann.ro


amafashion.ro


top-shop.ro


alleop.ro


wellnessist.ro


carturesti.ro


noriel.ro


missgrey.ro


kalapod.net


kurtmann.ro


kalapod.net


realfooods.ro


wecontent.ro


cartepedia.ro
vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping