Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Daca doresti sa fii remarcata si sa lasi o impresie placuta celor din jurul tau, o astfel de coafura s-ar putea sa fie exact raspunsul pe care il cauti.

In cele ce urmeaza vei descoperi 3 tipuri de coafuri pentru par mediu care nu pot trece neobservate in cercul tau de cunoscuti.

1. Buclele – coafura anului
Fie ca alegi bucle realizate cu ondulatorul, fie ca doresti ceva mai complex si alegi bigudiurile si asezarea parului cu fixativ, coafurile cu bucle sunt printre cele mai apreciate. Poti intalni astfel de modele si la cele mai ravnite vedete ale Americii. Un bun exemplu in acest caz este coafura actritei Olivia Wilde.

Faptul pentru care aceste coafuri pentru par mediu sunt atat de apreciate se datoreaza rezistentei. Buclele formate cedeaza foarte greu, iar senzatia de volum persista chiar zile intregi.

2. Spicul de grau – o coafura clasica
Stim cu totii acel tip de coafura impletita la baza capului, circulara, care ascunde parul lasand impresia de tunsoare scurta. Ei bine, pentru o astfel de coafura nu ai nevoie decat de o panglica pe care sa ti-o legi la spate si sa inconjori acea panglica cu firele de par, impletindu-le pe aceasta.

In final va iesi o minunata impletitura asemeni unui spic de grau, iar din spate aceasta coafura se vede exceptional. Vei fi remarcata imediat purtand o asemenea coafura. Mai mult, spicul de grau se poate aseza si in codite. Cu totii cunoastem coditele clasice, impletite sub forma spicelor de grau, pe care le purtam cand eram copilite.

3. Cocurile – eleganta si simplitate
Cocurile tip balerina sunt potrivite oricarui tip de ocazie iar de cele mai multe ori chiar si evenimentele elegante sunt o modalitate de a-ti etala coafura in coc. Mai multe vedete au inceput sa procedeze in acest fel, aparand la evenimente si chiar la prezentari de moda cu parul prins in coc.

Cocul este un element excelent pentru coafura unui par mediu, deoarece acesta va iesi mult mai voluminos si te va pozitiona in central atentiei. Ai grija doar cum il realizezi pentru a nu se lasa cu timpul.

Nicole Richie este una dintre fanele coafurilor coc. Poti urmari aparitiile ei la mai multe evenimente pentru a invata cum sa-ti realizezi un coc rezistent si foarte elegant.    
Sursa: Woman2Woman.ro - Coafuri par mediuneer.ro

Recomandari din Ghid de Shopping