Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Se apropie ziua de 15 August, când mulți români își sărbătoresc ziua onomastică. Cu siguranță există o persoană dragă căreia vrei să îi oferi un cadou special, iar ideile de cadou sunt numai bune atunci când ai nevoie de puțină inspirație.


Bărbații preferă cadourile practice, pe care le pot folosi cu ușurință. Așa că un set STR8, în care să incluzi deodorant și gel de duș, poate fi alegerea ideală pentru bărbatul drag. Mai mult, poți alege din gamele diferite, ORIGINAL, RED CODE și HERO, potrivite pentru toate gusturile. Fie că vorbim despre partener, tată sau un prieten drag, spune-i “La Mulți Ani!” așa cum se cuvine. Notele puternice, masculine, îi vor încânta toate simțurile, iar tu vei avea satisfacția că ai ales cadoul perfect.

Femeia modernă și elegantă cucerește prin optimismul și pofta ei de viață. Suprinde-o cu un cadou inedit, oferindu-i gama parfumată de la C-THRU Emerald Shine, cu miresme inspirate din natura sălbatică. Dacă preferă mai mult notele condimentate, de citrice și aromele orientale, gama C-THRU Black Beauty o va încânta cu siguranță. Cu atât mai mult cu cât este dedicată femeii care trăiește viața la maxim, acționează cu încredere și își urmează întotdeauna visurile, va deveni alegerea ei parfumată din fiecare zi.

C-THRU Black Beauty

Sau poți oferi cadou un set fresh B.U. In Action Zero%, noua gamă concepută special pentru femeia activă, mereu în mișcare. Formula specială are grijă de pielea și de hainele tale, având 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu. Atât deodorantul spray, cât și roll-on-ul asigură prospețime și protecție îndelungată, până la 48 de ore, răspândind un parfum discret, revigorant.

B.U. In Action

 

 vivre.ro

Recomandari din Ghid de Shopping