Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Orice tip de par are nevoie de extra ingrijire. Chiar si dupa spalare.

Conditionerul leave-in din gama Elements de la Wella Professionals hidrateaza si lasa parul usor de descurcat. Formula fara parabeni, sulfati sau coloranti artificiali, imbogatita cu extracte naturale si panthenol, protejeaza cheratina din par de pana la 10 ori mai mult.

Produsul integreaza complexul de ingrijire NuTREE, care este esenta gamei Elements. Acesta combina deopotriva natura cu stiinta. Extractul de arbori formeaza un scut protector in jurul firului de par, in timp ce panthenolul hidrateaza si hraneste, ajutand la retinerea si sigilarea umiditatii.

Antoaneta Stoican, membru in echipa creativa de top hairstilisti Wella Professionals Romania iti recomanda: „ Daca vrei sa ai parul sanatos, ia aminte! Periatul si descurcatul firelor se fac intotdeauna atunci cand sunt zvantate, sau uscate. Daca este ud, firul de par e foarte fragil si se rupe imediat. Uscarea trebuie efectuata cu ustensile de calitate, iar feonul nu trebuie sa intre in contact direct cu firul de par. Uscarea se face de la o distanta de 5-10 cm fata de par si la temperaturi medii.


Pret: 76 leiorange.ro

Recomandari din Ghid de Shopping