Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Pentru primavara 2018, Jessica Cosmetics lanseaza colectia “La Vie en Rose”, bazata pe culori dulci, pastelate si feminine, exact ca trandafirii pe care ii gasesti in inima Parisului!


In primavara acestui an, Jessica Cosmetics lanseaza pe piata colectia “La Vie en Rose”, o combinatie de 6 nuante cremoase si deschise: beige, roz, alb stralucitor si mov – lavanda. Nuantele sunt ideale pentru primavara si vara lui 2018.

Colectia “La Vie en Rose” este inspirata de culorile calde ale feminitatii. Aceste sase culori iti vor inviora ziua si vor merge perfect cu zilele de primavara, copacii infloriti si energia pozitiva.
 
Cele sase culori din colectia “La Vie en Rose” sunt:
Posh – tonuri calde de piersica;
Lavander Lush – lavanda cu reflexii luminoase;
Pinkies Up – roz prafuit;
Peony – un corai vivace;
Cheeky – bej opac;
Lavish – alb cu iritatii de roz.

Aceste sase culori pot fi folosite singure, pentru o manichiura clasica, simpla si eleganta sau pot fi utilizate in diferite combinatii pentru un efect jucaus si vesel asupra unghiilor tale.

Despre Jessica Vartoughian
Jessica Vartoughian, denumita de The New York Times „Prima Doamna a unghiilor”, este fondatoarea brandului Jessica Cosmetics si a Jessica Nail Clinic. In prezent, brandul Jessica Cosmetics se intalneste in peste 60 de tari de pe glob. Jessica Cosmetics le ofera clientilor posibilitatea de a folosi produse profesionale chiar la ei acasa.e-clean.ro/

Recomandari din Ghid de Shopping