MODEXPO - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Pentru o piele sanatoasa dupa epilare este indicat sa fii foarte atenta la ingredientele pe care le contine ceara pe care o folosesti!


In prezent, in ceara liposolubila Rica exista doua ingrediente care aduc beneficii pielii tale. Uleiul din ceara are o formula patentata Rica pe baza de uleiuri vegetale speciale. Introdus in ceara, acest amestec hraneste si hidrateaza pielea dupa epilare, iar astfel ceara se indeparteaza delicat, fara sa cauzeze leziuni.
   
Cel de-al doilea ingredient special din ceara Rica este rasina. Ceara Rica contine Glyceryl Rosinate, o substanta lipicioasa extrasa din formula, care este cel mai pur derivat din rasina naturala. Marele avantaj al glicerinei este ca nu este un alergen, iar originea ei naturala te ajuta sa eviti iritatiile.
   
Un al treilea ingredient special din ceara Rica este ceara de albine. Ceara de albine este un element bogat in saruri minerale si proteine. Este folosita in cosmetica pentru ca protejeaza pielea in timpul epilarii, aducand un plus de comfort experientei tale. Ceara de albine confera un plus de nutritie si hidratare pielii.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping