Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko meimei.ro Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Iarna aceasta, lasă-te inspirată de combinația seducătoare dintre tonurile de mov și subtonurile de gri ale produselor din colecția Escapadă Urbană.

Adoptă un look romantic cu influențe moderne cu ajutorul noilor nuanțe din gama Stay Matte Liquid Lipstick, ale lacurilor de unghii Super Gel și mascarei inovatoare Wonder’Fully Real – Extreme Black. Îmbrățișează-ți latura rebelă, dar nu uita nici de romantica din tine.

Nu-i așa că îți dorești ca oamenii să îți remarce ochii? Să ai o privire seducătoare, fără să apelezi la o mulțime de trucuri și de artificii? Mascara Wonder’Fully Real Extreme Black vine în ajutorul tău. Formula acesteia cu Cheratină oferă genelor tale o alungire de până la 4mm, în timp ce le învăluie într-o nuanță de negru intens, cărbune, toate acestea fără a crea acel aspect inestetic, exagerat. Peria de plastic asigură precizie în timpul aplicării, iar ambalajul produsului îți va atrage atenția cu siguranță – o combinație de negru cu roz metalic.

Preț recomandat: 34,50 RON.

Cunoști deja rujul lichid mat Stay Matte. Formula sa super rezistentă și pigmenții intenși se pliază perfect pe un stil de viață activ – textura mată și catifelată a rujului învăluie buzele într-o culoare ce rezistă până la 12H, fără să îți usuce buzele. Noutatea constă în cele 3 nuanțe din colecția Escapadă Urbană -  #220 Fatal Kiss, un roz pastel rece, perfect pentru acest sezon, #860 Urban Affair, o nuanță senzuală de trandafiriu închis și #870 Damn Hot – un mov-prună care nu va trece neobservat.
Preț recomandat: 33,00 RON.

Look-ul tău nu poate fi complet fără o manichiură adecvată. Încearcă noile nuanțe din gama Super Gel, la fel de tentante precum denumirile lor: #020 Urban Affair, #050 Fatal Fling, #054 Trust You și #065 Devotion . Sistemul Super Gel în 2 pași te ajută să obții o manichiură glossy acasă, fără să fii nevoită să mai apelezi la un salon. Te poți bucura de până la 14 zile de culoare și strălucire, fără să apelezi la o lampă UV. Aplică 1-2 straturi de culoare și nu uita de Top Coat-ul Super Gel.
Preț recomandat: 19,80 RON.incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping