Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Pielea corpului este expusa zilnic la capriciile sezonului. Soarele, praful si noxele o deshidrateaza, aceste lucruri generand sensibilizarea ei si imbatranirea prematura.


Imbogatiti-va selectia de produse destinate ingrijirii pielii cu gelul de dus DELIGHT de la Klintensiv Cosmetics. Cu Bio Ceramidyl, acesta combina senzatia de catifelare si ingrijire cu delicatetea unei imbratisari cremoase de care pielea are nevoie in fiecare zi.  Aceasta ceramida naturala compusa din glicoceramide si fosfolipide mentine integritatea barierei cutanate si contribuie la regenerarea permamenta a celulelor epidermice. Ea are rol definitoriu in mentinerea hidratarii naturale, functionand ca un protector permanent impotriva pierderii de apa transdermica si de uscare a pielii.

Formula imbunatatita cu Bio Ceramide curata pielea sensibila, fortifica si ingrijeste epiderma supusa stresului zilnic. Prin urmare, ai parte de protectie pe tot parcursul zilei. Ce ai putea sa iti doresti mai mult de la un gel de dus „fabricat cu mandrie si responsabilitate in Romania"?

Pret: 7.90 lei

www.shop.klintensiv.ro

 

 MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping