Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Odată cu înaintarea în vârstă, structura tenului nostru se schimbă.

Elasticitatea, fermitatea, strălucirea și rezistența se reduc, iar ridurile sunt din ce în ce mai vizibile. Din fericire, cu ajutorul produselor inovatoare și a tehnologiei toate aceste semne naturale ale îmbătrânirii pot fi încetinite și prevenite în mod eficient.

Noua gamă de îngrijire anti-aging NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape, recomandată de Monica Bellucci, reprezintă o combinație inovatoare de ingrediente active anti-îmbătrânire, dezvoltată special pentru tenul matur. Aceasta conține un ser-tratament anti-pete, o cremă de zi și o cremă de noapte. Noua formulă anti-rid acționează din interiorul celulelor, stimulându-le să-și producă în mod natural propriul acid hialuronic și colagen.

Vârsta este doar un număr. Fii energică, încrezătoare și bucură-te de viață
cu Tratamentul NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape împotriva petelor pigmentare. Acesta conține un inhibitor de  melanină foarte eficient, special dezvoltat pentru a încetini producția substanței în celulele pielii, reducând astfel vizibilitatea petelor produse de razele solare și alți factori de mediu. Rezultatele încep să apară după doar 4 săptămâni de utilizare. Tenul va arăta mai bine, mai suplu și mai tânăr.

Crema de zi NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape FPS 30 conține o combinație de ingrediente ce au rolul de a stimula celulele pielii să producă  acid hialuronic, colagen și elastină. Elasticitatea pielii este astfel restabilită, ridurile sunt vizibil reduse, iar tenul capătă un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Textura cremoasă a cremei de noapte NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape se absoarbe rapid în piele, hrănește în profunzime tenul și îl face mai ferm, stimulând procesul de reîntinerire. Dimineața tenul este mai catifelat și hidratat. Rezultatele încep să apară după 1 și 4 săptămâni de utilizare.

Preț maxim recomandat:
Cremă de zi NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape FPS 30: 65 RON
Cremă de noapte NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape: 65 RON
Tratament NIVEA HYALURON CELLular FILLER + Elasticity Reshape împotriva petelor pigmentare: 65 RON

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping