Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion dEpurtat DyFashion elefant Fashion Days Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Mondris Neer reverse Sosetaria StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Crema cu factor de protecție nu lipsește din rutina noastră vara. Dar este oare suficient?

Specialiștii în îngrijirea tenului recomandă folosirea unei creme cu protecție solară pe tot parcursul anului, inclusiv iarna, pentru a ne apăra de radiațiile ultraviolete care îmbătrânesc prematur tenul.

“Pentru o îngrijire corectă a tenului, trebuie să avem în vedere trei aspecte: curăţarea, hidratarea şi protecţia. Respectând această rutină în fiecare zi, tenul îşi va păstra vitalitatea pentru mai mult timp, nu va avea probleme majore şi va îmbătrâni frumos,” explică Nicoleta Ion, Trainer Repêchage România.

Când se aplică produsele cu factor de protecție?
Una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face?  Renunțarea la produsele care conțin SPF odată cu sfârșitul verii. De fapt, razele soarelui sunt dăunătoare indiferent de anotimp, indiferent dacă vremea de afară este rece. De aceea, este important să folosim protecţie în fiecare zi!

“De multe ori, nu acordăm suficientă importanță protecției solare pentru că efectele factorilor de mediu nu se văd pe moment. O piele tânăra se bronzează frumos şi nu se sensibilizează, deoarece pielea încă produce suficient colagen şi elastină pentru a se reface rapid. Dar razele UVA ale soarelui pătrund în profunzime şi distrug fibrele de colagen,” explică Nicoleta Ion.

Atenție! Greşelile făcute la vârsta adolescenţei ne pot afecta semnificativ după 30 de ani. Consecințele nu vor fi vizibile imediat, dar în timp tenul va avea un aspect mai tern și se va rida mai repede, avertizează specialiștii.
 
“Deşi efectele nu se văd pe moment, după vârsta de 30 de ani pot apărea pete, pielea se ridează mai repede şi are un aspect mai tern. De aceea protecţia zilnică a tenului este necesară începând de la vârsta de 18 – 20 de ani,“ mai atrage atenția trainerul Repêchage România.

Cum alegi produsul potrivit?
Atuurile produselor cu protecție solară? Aplicate zilnic, acestea îți apară tenul de razele soarelui și luptă împotriva factorilor de mediu, cum ar fi poluarea. Ai la dispoziție o multitudine de produse care acționează ca un adevărat scut protector împotriva razelor solare.
 
“Ingredientele care protejează pielea pot fi incluse fie în ser, cremă sau chiar în produsele de make-up. Lipsa unei protecţii adecvate duce la sensibilizarea tenului şi la îmbătrânire prematură. De asemenea, poate agrava afecţiuni cum este acneea, cuperoza sau rozaceea,” atrage atenția specialistul Repêchage România.

Recomandarea noastră? Repêchage Mineral Face Shield! Produsul a fost creat pentru a veni în ajutorul femeilor, bărbaţilor şi chiar copiilor care vor să îşi protejeze pielea corespunzător. Cum? Combină puterea alegelor marine și a oxidului de zinc pentru a-ți oferi protecție maxima!

Algele marine hrănesc și tonifiază pielea, în timp ce oxidul de zinc luptă împotriva razelor UV şi a radicalilor liberi. Produsul poate fi aplicat și înainte de make-up, în felul acesta constituind o excelentă bază de machiaj, potrivită pentru toate tipurile de ten.
   
Protecţia tenului înseamnă “a preveni”. Şi cum ştim deja, este mai bine să prevenim decât să tratăm!   

Pre recomandat Repêchage Mineral Face Shield: RON 200incaltamintefashion.ro

Recomandari din Ghid de Shopping