vivre.ro

Festival addict, pasionată de muzică și modă sau doar în căutare de experiențe noi, Tesori’Oriente îți dezvăluie secretele care te vor ajuta să te simți perfect la petrecerile preferate de vara asta.


Mix and match
Ce prilej mai bun de a-ți exprima creativitatea vara asta decât festivalurile de muzică, unde poți să fii cât de excentrică îți dorești. Indiferent de stilul vestimentar pe care îl preferi, alege câteva piese de bază, care te avantajează și combină-le în funcție de inspirație. Pleci din oraș câteva zile? Împachetează lucrurile esențiale, pe care le-ai probat în prealabil și pe care poți să le accesorizezi apoi cum dorești. Vei fi mult mai relaxată dacă știi dinainte ce ținute poți să creezi cu hainele pe care le ai la tine și te vei simți fabulos.

Accesoriul care nu trebuie să îți lipsească din geantă? Parfumul preferat Tesori d’Oriente, care îți dă o stare de bine și te ajută să te deconectezi. Învăluie-te în aromele revigorante și pline de viață de lămâie, portocală și bergamotă, cu note calde de lemn de cedru, patchouli și Ylang-Ylang ale parfumului Tesori d’Oriente Ayurveda, care se asortează perfect cu atmosfera de festival.

Esențele care îți dau o stare de bine
Înainte de party, relaxează-ți simțurile cu o baie prelungită, care te ajută să îți reîncarci bateriile și să uiți de stres. Răsfață-te cu uleiurile prețioase de Amla, Neem și susan din gelul de duș Tesori d’Oriente Ayurveda, îmbogățit cu gălbenele și aloe vera, care îți lasă pielea moale și catifelată.

Pielea ta e hidratată, revigorată și se simte minunat, iar tu ești gata de party! Încercă și crema de baie din aceeași gamă, cu o consistență cremoasă, care lasă pielea fină ca mătasea și îi redă strălucirea naturală.  

Festival ready cu Tesori d’Oriente
Parfumul care cucerește și îți oferă o stare de bine nu trebuie să îți lipsească din geantă vara asta. Împrumută petrecerilor preferate vibe-ul Tesori d’Oriente Ayurveda, care îți acaparează simțurile cu fiecare pulverizare și te încântă cu aromele sale proaspete de citrice, a căror intensitate îți oferă o senzație reconfortantă de revigorare.
În tandem cu notele de lămâie, portocală și bergamotă, te cuceresc aromele dulci de lemn de cedru și iris, al căror parfum îți oferă energie și o stare de bine, pentru ca tu să te simți fabulos în orice moment.

Lasă-te purtată de ritmul verii cu Tesori d’Oriente!

Mai multe detalii:
Facebook Tesori d'Oriente
Instagram

Despre Tesori d’Oriente
Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală. Filosofia brandului își are originile în Estul Îndepărtat. De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor Tesori d’Oriente, care se află în concordanță cu ideea de frumusețe datorată unei stări de bine și relaxare fizicăși psihică.MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping