Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

De-acum, nu mai trebuie să alegi – rujul tău le poate avea pe toate: culoare intensă, textură lejeră și rezistență.

Este vorba despre Lasting Finish Extreme, noul ruj de la Rimmel care îți oferă textură cremoasă și o culoare irezistibilă, de impact, ce rezistă până la 10H. It’s just ONE SWIPE TO BOLD.

Exprimă-te prin intermediul culorii – noul ruj îți oferă o paletă de 8 nuanțe din care să alegi; 8 nuanțe care se potrivesc cu toate tonurile și subtonurile pielii și care variază de la roz cald, delicat, la nuanțe mai vibrante (fuchsia), reci (mov deschis) și dark (mov închis). Pigmenții intenși, pe bază de silicon, din compoziția produsului oferă un efect opac, cremos și satinat încă de la prima aplicare, iar tu poți aplica și un al doilea strat cu încredere, pentru o culoare mai intensă. Un alt beneficiu este forma clasică, de lacrimă, a produsului, care permite o aplicare ușoară, fără erori.

În plus, nu trebuie să-ți faci griji în privința deshidratării buzelor, pentru că uleiurile speciale pe care Lasting Finish Extreme le conține îți vor oferi hidratare în profunzime – spre deosebire de majoritatea rujurilor long-lasting, care, de cele mai multe ori, usucă buzele și creează un disconfort.

Partea cea mai bună este că tu poți mânca, bea și petrece oricât dorești, întreaga zi, fără să îți retușezi machiajul de nenumărate ori. Lasting Finish Extreme va fi partenerul tău fidel, intens, rezistent și hidratant - de la gustarea de dimineață, până la cocktailurile after work. *Preț recomandat: 29,93 RON.

Fiind renumită pentru alegerile sale îndrăznețe în materie de ruj, Rita Ora a fost match-ul perfect pentru noul Lasting Finish Extreme.

You’re just one swipe away from bold! Live the London look.mamaboutique.ro

Recomandari din Ghid de Shopping