Cele mai bune oferte online: reduceri la magazinele tale preferate!

Answear Atmosphere dEpurtat DyFashion Foggi HaineDelight Manzara Maroko Modlet Neer reverse StarShinerS WildFashion Zapatos Zonia

Lasă-te cucerită de magia Oh Oui! și spune „au revoir” genelor false și sprâncenelor rare.

Bourjois a creat două noi produse, mascara de gene și sprâncene, concepute să facă minuni cu machiajul tău!

Bourjois este despre look-uri pariziene, sofisticate și totodată de impact, drept urmare a creat noua Oh Oui! Mascara, care te trimite direct în inima experiențelor extreme.

Descoperă noua ta armă de seducție! Forumula îmbogățită cu colagen nu doar transformă, ci și hrănește firul de păr, astfel că genele tale vor avea parte de îngrijire și volum extrem.

Secretul noii mascara constă în periuța revoluționară, unică, din fibre în formă de zig-zag, care oferă combinația ideală de acoperire și separare și, în plus, este concepută să se potrivească perfect curburii genelor. Peria este prevăzută cu micro spații pentru depozitarea produsului, fiecare geană în parte fiind puternic definită, creând un efect wow, de gene false.

Datorită pigmenților intenși, genele tale vor avea o culoare care rezistă... all day and all night! Mai mult, poți controla volumul obținut. Noua formulă permite crearea atât a unor look-uri naturale, cât și a unora ceva mai intense, with a twist. 😊 Poți aplica produsul strat după strat, pentru un efect de gene specataculos de voluminoase și perfect separate. Deci... ce părere ai? Noi spunem “Oh Oui” to big lashes!

Pentru cele mai bune rezultate aplică produsul de la rădăcina genelor către vârf, prin mișcări în zig-zag. Pentru un volum amplificat, aplică în mai multe straturi – nu trebuie să-ți faci griji, căci Big Lashes Oh Oui! nu va lipi genele.
*Preț recomandat: 57,01 RON

Ai sprâncene rare și dezordonate? Visezi la sprâncene groase, de revistă, cu o formă bine definită și cu un aspect natural? Ei bine, Bourjois vine în întâmpinarea nevoilor tale și lansează Brow Fiber Oh Oui! – secretul unor sprâncene perfecte.

De ce să îl alegi? Este prima mascara cu fibre all-in-one de la Bourjois care nuanțează, umple și definește sprâncenele, dintr-o singură aplicare. Noua formulă cu micro-fibre se aplică extrem de ușor și creează efectul de sprâncene pline, care rezistă întreaga zi. Mai mult, periuța specială face aplicarea produsului extrem de ușoară și oferă un rezultat profesionist într-o clipă – sprâncene intens nuanțate, bine definite, cu un volum uimitor și cu un aspect natural.

Brow Fiber Oh Oui este disponibil în 3 variante de la deschis, la închis, acoperind toate tonurile de sprâncene: Blond, Chestnut și Brown.
*Preț recomandat: 34,99 RON

Big Lashes Oh Oui! și Brow Fiber Oh Oui! Gene extrem de voluminoase și sprâncene impecabile? With Bourjois, yes oui can!melimeloparis.ro

Recomandari din Ghid de Shopping