Cosmetics Beauty Hair - 26-29 Septembrie 2019 ROMEXPO

Palmierul de cocos este cunoscut si sub numele de kalpa vriksha, sintagma care inseamna copacul vietii, copac care da tot ce este necesar pentru a trai, intrucat aproape toate partile lui pot fi folosite de om pentru hrana.

Ueiul de cocos are utilizari atat de largi incat poate fi considerat un adevarat prieten, fiind util atat in alimentatie, cat si in ingrijirea corporala.

Si fiindca tot este perioada concediilor, cand toti vrem sa mergem la plaja sau la piscina, hai sa recunoastem ca ne place sa ne bronzam. Iar daca am putea sta la plaja 24/24h, ar fi minunat. In special doamnele si domnisoarele vor sa capete un bronz apropiat de perfectiune care sa le puna in evidenta, in mod clar si indubitabil, corpurile de vis, formate la sala de sport sau prin diverse regimuri alimentare tinute in timpul anului. Sa nu uitam, insa, de intervalele de mers la plaja recomandate (07.00 – 10.00 si 16.00 – 19.00), pentru a ne feri de arsurile solare. Pentru cei mai multi dintre noi a devenit o cutuma sa ne aplicam pe piele creme cu factor de protectie. Insa cati dintre noi stim despre eficacitatea uleilui de cocos virgin sau extra-virgin, presat la rece? Stiati ca uleiul de cocos este o alternativa mult mai buna, 100% naturala, fiind lipsit de chimicale nocive, parfum, diferite tipuri de alcool, parabeni si nedeclansand absolut nicio problema hormonala?

Uleiul de cocos va favorizeaza bronzarea mult mai rapid si este excelent in ceea ce priveste protectia pielii fata de razele ultraviolete (superactiveaza melanina de sub piele, dand acea culoare aramie, intr-un timp mult mai scurt), daca respectati anumite conditii: sa il aplicati din 10 in 10 minute pe corp si sa nu va expuneti la soare mai mult de 20 minute, in intervalele de timp recomandate mai sus. In rest, stati la umbra, pentru ca veti avea oricum un bronz de invidiat.

Principalele avantaje ale uleiului de cocos pentru un bronz unic sunt:
a)Grasimile saturate formeaza un strat protector pe piele, reducand pierderea de umiditate.
b)Impiedica arderea si craparea pielii, conferindu-i elasticitate si stralucire.
c)Nu blocheaza absorbtia vitaminei D produsa de propriul nostru corp atunci cand acesta este expus la soare.

In plus, acesta trateaza varicele, vindeca arsurile, intareste unghiile, este un deodorant natural foarte bun, ajuta la lungirea genelor si la demachiere, vindeca acneea si contribuie la un masaj perfect.

Suficiente argumente ca sa iti castige increderea pe viata, nu-i asa?MuJeR.ro iti recomanda aceste magazine online:

Answear Astratex Atmosphere BabyDollFashion Chic-Diva dEpurtat DalaFashion DyFashion Farmec Fashion-24 Fashion Days Foggi HaineDelight Iarena Modlet Neer StarShinerS Vivre WildFashion Zapatos Zonia

Recomandari din Ghid de Shopping